Kullanıcı Adı: PM
Hesap Durumu: Aktif
Hesap Takipçi Sayısı: 6860
Takip Edilen: 1
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Ürün Satış Sayfası
Hesap Fiyatı: 45.000 TL
Öncelikle şunu belirterek başlamak istiyorum, sayfa " E-Tİcaret " sayfası olup, " Baskılı " ürünlerin satıldığı, oturmuş ve Reklamla müşteriye ulaşılan sayfadır. Toplu sipariş, yani firma ve işletmelere toplu promosyon ürünü satışı yapıldığından, sayfanın getirisi ve potansiyeli yüksektir. Takipçi sayısı, beğeni sayısı, yorum sayısı az yada ona benzer şeyleri konuşacaklar lütfen iletişim kurmasın. Kendim " Sosyal Medya ve Reklam Uzmanı " olduğumdan, Aylık belirli reklam bütçesiyle güzel kazançlara ulaştım. Satış yaptığım paneli, müşterilere sattığım adetleri ve ona benzer bilgileri rapor olarak sunacağım. Sayfayı alan kişi tedarikçi firmanın paneline üyelik yaparak, istediği ürünü kolayca satabilecektir. Ben tek bir ürün üzerine yoğunlaştığımdan, mevcut hazırda müşterilerim de vardır. Aylık istediklerinde sipariş verirler.
Aynı zamanda, alacak kişiye 1,5 Ay ortalama reklam konusunda yardımcı olarak, satışların artması üzerine bilgiler vereceğim. Yoğunluğum ve diğer projelerim nedeniyle sayfayı satmak zorundayım. İlgilenilmezse sayfanın hiti düşecektir. Şuanda aktif olarak ben reklam yapıyorum. Yaptığım reklamların istatistiklerini de paylaşacağım. Alan kişiyi direkt tedarikçi firmanın paneline kendim üye yaparak, gerekli tüm bilgileri vereceğim. Baskılı ürün işi yapanlar işinde kaçmayacak sayfa diyebilirim. İletişim kurarsanız, özellikle direkt arayarak iletişim olursa tüm bilgileri daha detaylı anlatırım. Teşekkür ederim şimdiden.
Sayfayı Alacak Kişinin Avantajları
. Tedarikci aramadan hemen satışa başlanacak
. Reklam Konusunda Yardım Edilecek
. Panel Üyeliğine Kadar Yönlendirme Yapılacak
. İstediği Zaman Arayarak Yardım Alabilir
. Ürün Ekleme Konusunda Yardım Edilecek
LÜTFEN WHATSAPP Yada Direkt Arayarak iletişime geçerseniz çok sevinirim...
https://wa.me/905073370152