Paket alındı. Hocam çok yardım sever sağ olsun. Bütün sorularıma sabırla cevap verdi. Hocam ile görüşmeden önce bir kaç yerle daha görüştüm. Net cevap veremediler. Çok stabil şu ana kadar. Allah utandırmasın.
Halimkovanci adlı üyeden alıntı
Sipariş verildi, çok nazik arkadaşlar şu ana kadar cok stabil ilerliyor Allah utandırmasın hocammehmetbastug adlı üyeden alıntı
Sipariş verilmiştir.aykutbasyigit adlı üyeden alıntı
Deneme amaçlı sipariş verilmiştir.mehmetbastug adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 1k hizmet alınmış olup memnun kalınmıştır. Teşekkürleraykutbasyigit adlı üyeden alıntı
Deneme amaçlı çalışma yaptık ve fazlasıyla memnun kaldım. İyi çalışmalar dilerimvelainovasyon adlı üyeden alıntı
Butik Paket hizmeti satın alınmıştır.Durumu bilgilendirilecektir.bir müşterimiz için anlaştık sağolsun arkadaş ilgili baya umarım yeni çalışmalarımız ile devam ederiz.
butik paket ile ilgili siparişi verdim. İlk denemem olacak inş memnum kalırım. Sonuçlar hakkında bilgi vereceğim.
1k organik takipçi satın alındı. 700 e kadar görüntüleme alıyorum ve 1k kitle için muhteşem bir sonuç. Teşekkür ederim
Her soruma cevap verdi ilgilendi Tşk ederim. 1k organik takipçi teslim alındı. Ayrıca beğeni ve izlenme konusunda da yardımları olacak. Güvenilir arkadaş. Güvenle ticaretinizi yapabilirsiniz.👍
cakmaecevit adlı üyeden alıntı
1 K takipçi alındı ortalama 6 saatte kasıldı, öneririm.HorLayan_BaLik adlı üyeden alıntı
sipariş geçildi1k'lık paket aldık çalışmaya devam ediyoruz dediği gibi zamanında teslimat yaptı daha çok işlerimiz olacak hayırlı işler diliyorum.
2k takipçi satın aldım, işlemin başlamasını bekliyorum.
Kendisi çok ilgili ve hemen cevap veriyor.
Teşekkürler
Kendisi çok ilgili ve hemen cevap veriyor.
Teşekkürler
BlueRaincoat adlı üyeden alıntı
Deneme amaçlı 1 k sipariş verildi. Gayet ilgili ve hızlı bir iletişim sağladık kendisiyle.1K Organik Türk Takipçi satın aldım. Arkadaş ilgili bir arkadaş ve mesajlara hızlı bir şekilde cevap veriyor. Umarım güzel sonuçlar alırız ve tekrar çalışırız.
yunusemrekartal adlı üyeden alıntı
1k organik takipci kasım için anlaşma yapıldı iş verildi, başlaması bekleniyorDaha önce 1k lık takipçi için çalışma yapmıştık, sonrasın da 1k daha takipçi için anlaşma yaptık, ilgili bir arkadaş . .
Arkadaşımızla yapılan ilk başarılı ticaretten dolayı. 2. ticaretimiz için görüşme yapıldı.
20-25K Organik Takipçi için sipariş verildi.
20-25K Organik Takipçi için sipariş verildi.