$15 ile 125BiN Takipçi $30'a 250BiN Takipçi ve $60 ile 500 bin Takipçi kasma eğitimi konusuna hoşgeldiniz.
Açık artırma ile satılacaktır.
Başlangıç Fiyatı : 250 USD
Minimum Artış : 5 USD
Hemen Al : 9.500 USD
Açık Arttırma Bitiş: son teklif + 24 saat sonra
Bu sistemle 8 aydır takipçi gönderimi yapılmaktadır. Takipçileri istek şeklinde gönderilmektedir daha sonra instam Pro , instafly ya da size önereceğim ücretsiz programla otomatik onaylatabilirsiniz. İleride instagramdan kaynaklı
güncelleme vb. ya da farklı sebeplerden kaynaklı sorun olup sistem çalışmazsa sorumluluk kabul etmiyorum. Gönderim hızında değişiklik olabilir. Günlük hız 15-30 Bin takipçidir hız olarak. Takipçilerde fazla düşüş olmuyor. Kaliteli yabancı datadır. Kolay kolay kapanabilecek bir sistem değil çok az kişi kullandığı için.
Sizlere bu hizmeti çok uygun fiyattan sunuyorum takipçili hesap kasma eğitimi sunuyorum. Eğitimde sizlere işleyişin temel mantığını ve bakiye yüklemelerinin tamamında eşlik ediyorum.Eğitimi aldıktan sonra iade mümkün değildir. Hesaplarınızı kasıp satabilirseniz para kazanırsınız ticaretinize karışmıyor veya garantisini vermiyorum.
Eğitim içeriğini alan kişiler başkaları ile paylaşması kesinlikle yasaktır. Tespiti haline -trade ve şikayetçi olunacaktır.
Lütfen özelden yazmayınız 30 dolar göndereyim bana 250bin takipçi gönderin vb şeklinde. Bu şekilde çalışmıyorum. Eğitim konusudur sadece.
Eğitimi satın aldıktan sonra yüksek takipçili hesaplar hazırlayarak satışlarını yapabilirsiniz.
Not: Eğitim şuan için 10 kişiye satılacaktır.
iletişim Skype: tprk_80@hotmail.com