Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Beytullah
/ Ticaret: 29, 97%
|
386 | 175.233 | ||
![]() |
![]() |
cemilkayihan
/ Ticaret: 30, 100%
|
287 | 283.281 | ||
Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. |
![]() 150₺ Değerinde İnstagram Reklamı 50₺ sınırsız alım. |
|
||||
|
||||
Merhabalar değerli forumdaşlarım, 150₺ Faturlandırma İnstagram Hesapları İstediğiniz Gibi Reklam Verebilirsiniz.
1-Hesaplar 150₺ Faturlandırma Olarak Teslim Edilmektedir. 2-Hesaplar’da 12₺ Düşme Sorunları Yoktur 3-Hesabınıza Kesinlikle Zarar vermemektedir. 4-hesaplarla ilgili bizden kaynaklı sıkıntı yaşanması durumunda telafisi sağlanacaktır. 1 Adet Hesap 50₺ 3 Adet Hesap 130₺ 5 Adet Hesap 200₺ 10 Adet Hesap 350₺ WhatsApp Destek Hattımız 05338188327 Forumda eski olduğumdan dolayı referans almıyorum normal de ama yeni konu olduğundan dolayı, bir kişiye referans hakkı sunacağım. İletişim öncelikle whatsaap tercihimdir. Çalışma saatleri 11:00 ile 02:00 arası. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Ref alma şansım var mı ?
|
|
||||
|
||||
Referans işlemi whatsapp üzerinden gerçekleşti.
Çok ilgili bir arkadaş. Reklam konusunda bir bilgim olmamasına rağmen yaşlı teyzelere telefon öğretir gibi tek tek her şeyi açıkladı/öğretti kendisi. İlgisi ve sabırı için çok teşekkür ederim. |
|
||||
|
||||
Whatsaptan iletişim kuran arkadaşa verdik, ilginiz için teşekkür ederim. Satın alarak işlem yapabilirsiniz, saygılar.
|
|
||||
|
||||
Estağfurullah, hizmet vermekten mutluluk duyduk, görüşlerinizi ilettiğiniz için ben teşekkür ederim. Bol ticaretlerimizin olması dileğiyle, saygılar.
|
|
||||
|
||||
geç vakitte yazıp rahatsız etmek istememiştim. neyse saglık olsun hocam iyi satışlar dilerim.
|
|
||||
|
||||
hizmetinizi tam olarak anlayamadım hocam pm üzerinden daha açıklayıcı bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|