-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam 1-10k arası demişssiniz en altta onun üstünde de 10-15k yazmışsınız. İşlem sınır yok tamam süre bir süre sonra userleriniz patlarsa vs .
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Proğramcılığı
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
1k 5k arası manuel beegeni atabileceğim günlük limitli panel arıyorum varsa pm alabilirmiyim ?
Şifresiz İnstagram Beğeni Video İzleme Takipci https://mobiltakipci.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
pc teknisyen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yazı biraz uzun olacak ama yazmam gerek...
otomatik beğenilerimizde sorun çıktığı için müşteri mağdur olmasın diye otobeğeni arayışına girdik. ve wm aracından konuyu gördüm. arkadaşa yazdım otobeğeni varmı diye evet var dedi. neyse 400 TL anlaşma sağladık.. bayilik attı bize bir aylık girdim oto beğeni diye bir şey yok. manuel beğeni. oto beğeni dediğide.. hesabı ekliyorsun 1k giriş yapıyorsun paylaşım oldumu direk beğeni atar süreye göre..
arkadaşa yazdık tekrar oto beğeni bu değil istediğimiz şekil bunda zaten bizde var dedik. neyse adam yok ayarlarız süreleri biz bilmem ne bir sürü bahane. iade istedik. 200 tl takipçi ve 200 tl iade edelim dedi bizde zarar etmeyelim diye. ve ben zaten panel sahibiyim ve bunu bana söyledi. öyle böyle 300 TL gönderdi. zor olmuş gibi 100 tl mecburen takipçi alımı yaptık ve beğeni. ama beğeniler bize 1-4k arası atar dedi. tabi takipçiler lazım değil bize . biz o takipçi yerine beğeni istedik. beğenileri 2 katına verdi. 1k 1 tl itiraz edince bunu 75 kuruşa indirdi...
ama kullandığımdan beri 1 k diye bir şey göremedim. kısacası arkadaş sadece parasına baktı mağdur oluşumuz hiç arkadaşın umrunda değil.. pişmanmıyım evet bin kere pişmanım ama iş işten geçti. bundan sonra ayranı üfleyerek içecez.. Arkadaş yapmayın böyle üç kuruş fazla kazanacaz diye yalan bilgi verip milletin parasını almayın.. benim işime yaramayan bir şeyi neden para verip alayım.. konuşmalar hepsi kayıtlı eğer arkadaş bunların tek bir kelimesini inkar eder ise watsap konuşmaların hepsini resim olarak eklerim buraya..Arkadaşın bunu yapmaması gerekirdi.ama olsun benim içinde tecrübe oldu....
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
takipçi paneli için sözüm yok ancak beğeni konusunda çok ciddi sıkıntılar mevcut , birçok oto beğenim mevcut ve ilk başlarda iyiyken şimdi çok büyük sıkıntılı . Hele son güncelleme sonrası bir türlü toplanamadı . Şuan genel olarak 500-1k ya kadar atıyor tüm beğenilerimi. Düzelmesini bekliyoruz ama hiç ses seda yok .
Bence en azından düzelene kadar yeni kişilere satışın durdurulması gerek .