Sikayetciyim admin sahsi gecen kisi ile user almak icin yazistik parayi yatirdik saat 14.00da bana yoggun oldugunu ve saat 16.00 da verecegini dedi tamam dedim saat 16.00 oldugunda ise bir hata oldugunu 40 dk beklemem gerektigini soyledi ve yine 40 dk bekledim bidaha yazdimda ise 19.00 da verecegini soyledi +300 hediye ile ama yine vermedi ve baktim alinan parayi siteye bakiye olarak aktarilmis ben sistemi kullanmiyorum bosyere sistemde param diruyor beni bir gun bosa oyaladi tum mesajlarin ss leri bulunmaktadir gerek li yerlere konular acilcaktir paytr ilede gorusulecektir kimse arkadasla ticaret yapmasini istemem sifir musteri memmuniyeti konunun kaldirilmasini uyeliginin kapatilmasini sizlerden rica ediyorum
arkadaşa dün yarın "yani bugün" gün içerisinde sistem sorununun çözüleceğini ve hediye ile teslim edileceğini söyledik fakat daha 10 saat geçmeden "geceden beri" hemen şikayet konusu açmış ben iadeyi üye hesabına yaptım useri panelden çekemediğimiz için arkadaşa teslim edemiyoruz çözmeye çalışıyoruz ilglenen arkadaş yarın "yani bugün" çözerim dediği için arkadaşı beklettik bizim elimizde olan birşey değil bu yapabileceğimiz birşey yok verdiğimiz süre dolsa düzeltemedik iade yapalım derdim ama daha öğle bile olmadı. Sayın admin