Girişte SSL hatası veriyor, sertifkayı silip tekrar yükleyin isterseniz, süresi dolmuş sanırım
🚀 BARLASMEDYA.COM 🏆 En Kaliteli Servisler 🥇 Takipçi, Beğeni, İzlenme, Yorum Hizmetleri |
74 Mesajlar | 6.391.038 Okunma | ||
310 | 159.569 | |||
32 | 28.003 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
Girişte SSL hatası veriyor, sertifkayı silip tekrar yükleyin isterseniz, süresi dolmuş sanırım
sorunsuz hocam perfect panelde arada bi oluyor o nadiren
Hocam youtube 4k izlenme fiyatı nedir?
1k fiyatımız 16 tl efendim
Herseysosyal adlı üyeden alıntı
1k fiyatımız 16 tl efendim
Hocam, 5k izlenme almak istiyorum. Kanalımda short tarzı içerikler fazla. Süre olarak da 1dk altında.
Yardımcı olur musunuz
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ontedi (17.06.2023 23:08)
Hocam, 5k izlenme almak istiyorum. Kanalımda short tarzı içerikler fazla. Süre olarak da 1dk altında.
Yardımcı olur musunuz
panelden direk sipariş gecebilirsiniz ?
1k fiyatı ömür boyu garantili 16 tl
deneme amaçlı bin takipçi gönderdim 12 saatte gelen takipçi sayısı
SERVİSİN altında ortalama süresi yazıyor oralara dıkkat ederek sipariş girin en ucuz 1 tl olan servisi herkes kullanmakta 10 15 krş dha fazla vererek anlık olandan almanızı tercih ederim ( tamamlanmış görüntülenmektedir su anda )
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Herseysosyal (24.06.2023 02:48)
her seferinde takipçi arttırmaya çalıştığımda hep aynı sorun 3 gündür deniyorum 1 takipçi bile gelmedi sürekli bir bahane yok sistem aşırı yoğu yok instagram güncelleme alıyor kullanacak arkadaşlar olursa dikkat etsin