Düzgün görüntülenmiyorsa tıklayın
[CENTER]1 TL Hediye bakiye için kullanıcı adınzı yorum olarak yazınız.
[/CENTER]
Kendileri İle bugun ticaretim oldu aldıgım hizmetler
İnstagram begeni
İnstagram Hikaye izlenme
İnstagram erişim
Bu hizmetler verilen sürede ulaştı ver fiyatları piyasaya göre cok uygun sadece destek taleplerinize ve sorununuz oldugunda geri dönüş süreleri bile kendileriyle calısmak icin yeterli tabsiye ederim
Piyasada böyle smm hizmeti veren firma daha görmedin iyi satışlar
İnstagram begeni
İnstagram Hikaye izlenme
İnstagram erişim
Bu hizmetler verilen sürede ulaştı ver fiyatları piyasaya göre cok uygun sadece destek taleplerinize ve sorununuz oldugunda geri dönüş süreleri bile kendileriyle calısmak icin yeterli tabsiye ederim
Piyasada böyle smm hizmeti veren firma daha görmedin iyi satışlar
Gayet başarılı 2 bin lira üstünde toplamda bakiye harcamışız ayıptır söylemesi çok memnunuz
"turion kullanıcı adıma deneme bakiyesi alabilir miyim?"
Güncelleme:
2 ₺ bakiye yüklendikten sonra sipariş verdim. Taahhüt ettikleri süre içinde sipariş eksiksiz tamamlandı.
Güncelleme:
2 ₺ bakiye yüklendikten sonra sipariş verdim. Taahhüt ettikleri süre içinde sipariş eksiksiz tamamlandı.
Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı
Güvenilir ve hızlı çalışan bir sistem.Tavsiye ederim.Ben kullanıyorum gayet memnunum.Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz kendisi ile.
tolgahan571 adlı üyeden alıntı
öncelikle herkese selambundan bir ay önce forumdan farklı bir kişiden 10k takipçi konusunda anlaştık sözde takipçiler düşmeyecekti parayı ödedim takipçiler gelmeye başladı daha gönderdiği takipçiler 10k bulmadan 3k falan takipten çıkmıştı sordum kendisine nedeni hocam instagramda güncelleme var yok en düşük fiyattan instagram takipçi aldın vesaire vesaire
inanın takipçi almadan 3k takipçi vardı sözde 10k yerine 11k atılacak böylelikle 14k takipçim olacaktı
derken gönderim tamamlandığında 8k takipçim olmuş olana şükrederken bir hafta içinde sözde gelen 5k da uçmuştu
bir iki hafta sonra farklı bir kişiden yine forum aracılığıyla bir konu açtım
instagram takipçi lazım bu sefer kesin düşmeyecekti diye anlaştık o da sorunsuz şekilde gönderdi bu seferde sevinirken sonrasında onun gönderdiği takipçiler de düşmeye başladı
yukarıda anlattığım iki olayında gerek whatsapp gerek farklı bilgiler bende saklı olup gerekirse ispata hazırım
neyse saadete gelelim arkadaşımız konu açtı smmpazara üye olanlara referans bakiye attı
referans bakiyeyle gelen takipçiler sorunsuz geldi gelmeyen takipçilerin ücreti sisteme otomotik iade edildi. Dahası referans bakiye olmasına rağmen attığım destek talebine üşenmeden cevap verdi.
tüm bunlara rağmen özellikle bekledim belki takipçiler sonradan düşer aradan bir haftaya yakın geçmesine rağmen düşende olmadı
evet belki 3 beş takipçinin ücreti önemli değil ama dürüstlük ve sağlamlık önemliydi
burdan huzurlarınızda teşekkür eder.Kendisine hayırlı kazanclar dilerim
Test edildi onaylandı, oldukça başarılı tebrikler....
Kısa süre içerisinde sizinle yüklü miktarda çalışacağız inşallah... Başarılar...
Kısa süre içerisinde sizinle yüklü miktarda çalışacağız inşallah... Başarılar...
3bin takipçi sağlandı ve tam bir şekilde gönderildi teşekkürler. +ref
Konu tasarımında 2. kez birlikte çalıştığımız SMMPazar sayesinde tüm beğeni ve takipçi ihtiyaçlarımızı sorunsuz ve hızlıca karşılıyoruz :) Teşekkürler.
Gece bile aktif olarak destek veriyorlar servisler gayet güzel ve hızlı tavsiye ederim 👌
Referans bakiye ile deneme yapıldı. Gayet başarılı ve hızlı elinize sağlık. Tavsiye edilir.
Beraber çalışmaktayız, bol hediyeli ve her dakika ilgili kişiye ulaşabileceğiniz bir yer arıyorsanız çalışmanızı tavsiye ederim. Her an sorularınıza anlık yanıt alabiliyor ve gönlü bol bir firma olduğu için hediye bakiyeler ile bayilerini tatmin etmeyi biliyorlar :) Teşekkürler
güvenle ticaret yapabilirsiniz. ışinde uzman birisi olup, kaliteli bir kişiliğe sahiptir.
9. siparişimi şimdi geçtim. 0-15 dakikalık servisleri her zaman düzgün ve özel.
merhaba,
an itibariyle bin takipçinin hesabıma gönderimi tamamlandı. Hızlı işlem için teşekkür ederim. Yeni smm panel projenizde kolaylıklar dilerim. bertuğerdem
an itibariyle bin takipçinin hesabıma gönderimi tamamlandı. Hızlı işlem için teşekkür ederim. Yeni smm panel projenizde kolaylıklar dilerim. bertuğerdem
10k takipçi aldım anında geldi teşekkürler hizmet için
takipçiler geldi çok teşekkürler.
tek kelime ile bu arkadaşlara rakip göremiyorum! çalışmaları çok temiz zaten kısa bir sürede tüm forumların liderleri oldular.
takipçiler gelmiştir teşekkürler
Sorunsuz hizmet güvenilir ++
tech kafa olarak arkadaş ile uzun bir süredir çalışıyoruz. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
500 bin teslimatlı 3 hesap için anlaşıldı. 7 Gün süre istemişlerdi 6. gününde teslim ettiler. Uzun zaman çalışacağız.
teşekkür ederim takipçiler için. :)
boş vaat vermeyen dürüst bir insan, buda boşuna para ve zaman kaybetmemek anlamına geliyor.
yurtdışı sitelerimizin bayiliği için smmpazar.com ile çalışıyoruz. uzun zamandır çok başarılı işler yapıyorlar.
teşekkürler, çok kısa sürede takipçiler geldi. Tavsiye ediyorum
deneme bakiye eklendi ve o günden beri beraber çalışıyoruz. başarılar.
1 aydır apimizi buradan kullanıyoruz. herkese tavsiye ederiz. 7/24 gerçek hizmet ve destek. bol bol bakiye hediyeleri için de teşekkür ederiz.
+150 referans