lostyazilim
lstbozum
wmaraci reklam

AtiBey AtiBey virtüöz Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek virtüöz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba değerli forum üyeleri, belli bir üniversite bünyesinde gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında sosyal medya alanında desteğe ihtiyacımız var.

Hali hazırdaki işim twitter olduğundan twitter odaklı çalışmaları kendi çapımda yapabiliyorum fakat instagram alanında desteğe ihtiyacımız var.
200-300 türk userli beğeni & yorum paneli işimizi görüyor. Günlük maksimum 10 gönderiye işlem yapılacaktır.

Site oldukça geniş kapsamlı olmakla birlikte sadece tek bir üniversite değil, tüm üniversite gençlerine hitap ediyor. Ayrıca sadece öğrencilere değil hocalarada. Akademik yayınlarda olacak sitede.

Twitter'da beğeni + retweet + deck sistemi + oto hesap kasma + TT paneli + hesap kasma sistemi + oto DM + mention & DM & spam & RT & beğeni & takipçi & id pass giriş vs vs.. içerikli panel sistemleri mevcut ve hepsi kendi sunucumda kurulu. İhtiyacı olan arkadaşlarla karşılıklı iş yapabilir gerekirse böylesine büyük bir siteden sponsor link olarak ekleyebilir, tanıtım yazısı paylaşabilirim.

Biz gönüllülük esaslı çalıştığımız bu projede ayrıyeten yazar & içerik sağlayıcı olarak ekibimize katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Ekibimiz kız & erkek karışıktır. Sitemiz 3-5 gün içerisinde yayına alınacaktır. İlgilenen, katkıda bulunmak isteyen, projeye dahil olmak isteyen genç arkadaşlarımızı bekliyorum.

İnstagram alanında destek olan tüm arkadaşlara Twitter alanında elimden gelenin fazlasıyla destek olacağım. Herkese iyi çalışmalar, iyi forumlar..

Forum dışı iletişim : Twitter : @sokakkafasibu l WhatsApp : +90 (539) 689 1677 l Skype : aatakangul

wmaraci
reklam

Frenick Frenick Emekli Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ..
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 229 / 82
  • Ticaret 87, (%100)
Skype ekledim detayları görüşelim.

AtiBey AtiBey virtüöz Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek virtüöz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 10, (%100)
Ek Olarak:

Frenick adlı üyeden alıntı

Skype ekledim detayları görüşelim.

Geri dönüş yapıldı, ilginiz için teşekkürler :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al