Arkadaşlar merhabalar öncelikle . Uzun zamandır instagram alanında hizmet veriyoruz ve bu işin pazar alanına yani instagramın içinden satış yapmak isteyen kişilere büyük bir fırsatımız var .

İnstagramda satış yapmak için öncelikle yüksek takipçili bir hesaba ihtiyacınız var , sonrasında para kazanmak için uygun fiyata hizmet alabilmesi gerek .

[SIZE="5"] Peki biz size ne şekilde yardımcı olabiliriz .?





Bizim size sağladığımız hizmetler şu şekilde ;

- Siz instagram hesabı satışı yapacağınız için uygun fiyata hesaplara ihtiyacınız olacak , her daim sağlam stoğumuzla size uygun fiyattan yardımcı olacağız .

- Takipçi , Beğeni , İzlenme satışları yapacağınızdan sizlere bu konuda da uygun fiyata hizmet vereceğiz .

- Hali hazırda satış yapmaya hemen başlayacağınız 182 binlik instagram hesabını vereceğiz , şahsen 4 günde 7 adet hesap sattım .

- Sizlere nasıl satış yapmanız hakkında strajetiler verip , nelerden uzak durmanız konusunda da bilgilendirme yapacağız .

- Türkiyede başkasında olmayan hizmetlerden uygun fiyatlı yararlanma imkanı sunacağız .

- Sadece instagram alanında değil , Twitter ,Facebook ve Youtube alanlarında da gereken yerde bizden hizmet alabileceksiniz .

- Ve tabii ki kesilmez desteğimiz 7/24 olacaktır :)

Şahsen ben bu işe girerken bir kişi gelse ve her şeyi anlatacağım sana hazır kurulu iş vereceğim deseydi , bu sektörde çokta ilerleyeceğime inanırdım :)


VERİLECEK HESAP HAKKINDA BİLGİ:

- Hesap Pasif takipçili bir hesaptır , bu yüzden takipçi sayısında düşme olmaz , içi bot dolu değildir . Günde yaklaşık 200-300 kişi geliyor .

- Takipçileriyle işimiz yok ama illa bilmek isteyen olursa geneli yabancıdır , biz daha çok etiketler ile satış yapıp , genel olarak butiklerle ilgileceğiz .

- Beğenisi konusunda içiniz rahat olsun , elimden gelen yardımı yapacağım .

Peki ya ücret nedir ?

182 Binlik hesap + Saydığım pek çok şey karşılığında 950 :tl istiyoruz . Aslında sadece hesap bile daha fazlası ediyor .

Unutmayın ki bu hizmet sadece 1 kişiye verilecektir . Sonrasında da bu hizmeti verebiliriz ama daha düşük sayıda takipçili hesaplarla bu işi yapmak zorunda kalırsınız .

Sadece hesabın satışını yapacakken , hesabın satış yapmak için uygun olduğunu görüp böyle birşey yapma kararı aldım .

Not: Kazanç garantili diyemeyiz tabiki satış yapmak tamamen size bağlıdır , vereceğimiz tavsiyeleri kullanmak , sağlayacağımız uygun fiyatlı hizmetleri satmak sizin sorumluluğunuzdadır . Bu işi gerçekten yaparım diyen ciddi kişiler ulaşabilirsiniz . [/SIZE]


[SIZE="5"]Skype: fatiihunsal


WHATSAPP : 0541 355 88 28

[/SIZE]