[SIZE=3]TAKTİK KONUSU DEĞİLDİR BİRE BİR ANLATIMLI EĞİTİM KONUSUDUR.[/SIZE]

Merhaba, facebook üzerinden instagram reklamları verdiğimizde gelen dönüşümlerin, etkileşimlerin ne kadar az olduğunu biliyoruz. Daha çok web sitesi, ve link yönlendirmesi ile çalışmaktadır.
İnstagram profiliniz üzerinden reklam verdiğinizde ki geri dönüşüm ve etkileşimler ile Facebook üzerinden yayınladığınız reklamlar ile karşılaştırdığınızda kat ve kat fazla etkili.

Daha çok instagramı aktif, satış yapan vb. kullanıcılar için uygun oluyor. İnstagramda faturalandırma yöntemiyle reklam çıktığımızda borcu ödemeden farklı bir hesap bağlamamıza veya reklam yayınlamamıza izin vermiyor.
Bunu nasıl facebook hesapları bağlayarak sürekli reklam çıkmanızı anlatacağım bir eğitim konusudur. Eğitimler bire bir adım adım ve sıraya göre anlatılacaktır. Daha sonraki günlerde takıldığınız yerlerde elimden geldiğince yardımcı olacağım.

Dükkanımız için sürekli her gün instagram üzerinden sponsorlu gönderiler reklam çıkışları yapıyorum bu güne kadar bir problem ile karşılaşmadım sorunsuz olarak yayınladım. Tabii ki her şeyde olduğu gibi bununda garantisi yoktur.
Herhangi bir dosya, anlatım, e-book vb. yoktur, sadece adım adım gösteriyorum ve siz tam anlayana kadar yardımcı oluyorum.

Facebook hesapları, 150TL,60TL gibi kısımlar tamamen size ait ben sadece reklam hesaplarınızı ayarladıktan sonra instagrama nasıl sürekli bağlayıp değiştirip reklam yayınlatacağınızı gösteriyorum.

Fiyatı: 400TL

İletişim Adresleri:
Skype: White-Shadow53
Whatsapp(TIKLA)