TANITIM


Merhaba,

İnstagram Unfollow hizmeti ile karşınızdayım! :) Birçok kullanıcının favori sosyal medya siteleri arasında yer alan İnstagram'da takipçi kazanmak güzel bir olay fakat maalesef ki günümüzde unfollow işlemi gibi yorucu ve bir o kadar sıkıcı işlemler de bulunmakta. Unfollow yapacak süresi olmayanlar, bu işlemden sıkılanlar veya unfollow işlemini sevmeyenler de var. İşte bu yüzden sizin için hizmete hazırız! %100 Manuel bir şekilde İnstagram profilinizde yer alan ''Takip Edilenler'' bölümünü sıfırlamaya ve azaltmaya talip oluyoruz hemde en uygun fiyat garantisi ile! :)



DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR


Unfollow hizmetini gerçekleştirebilmemiz adına hesabın kullanıcı adını ve şifresini vermeniz şarttır. (Başka türlü olmuyor)
Limitlere takılmamak adına hesap başına günlük unfollow hizmet ortalamamız 1.000'dir.
Hizmet başlangıcı sonrasında kesinlikle para iadesi yapılmaz.
Unfollow miktarı arttıkça hizmet fiyatında değişiklik yapılma ihtimali bulunmaktadır.
Daha önce engele takılmış bir hesap verilmesi halinde eğer ki hesap işlem sırasında engele takılırsa hiçbir sorumluluk kabul edilmez. (Engel süresi önceden takılıp takılma olmadığını belli eder.)
Miktara bağlı olarak tam bir süre verilmemekle birlikte tahmini işlem süresi -24 saat aşağı/yukarı oynayabilir.- iş günleri olarak değerlendirilir.
İşlemler %100 organik ve manuel yöntemler ile yapılacaktır.
Unfollow sonrasında kaybedilen takipcilerden (karşı tarafın unfollow yapması halinde) kesinlikle sorumlu değiliz.
İşlem sırasında siz hesabınızı yönetebilirsiniz, gönderi paylaşabilir veya beğenebilirsiniz. Fakat unfollow yapamazsınız yoksa limite takılır hesap.
(Takip işlemi yapılması durumunda da hesaplama yapılır ve işlem o rakama bağlı olarak değiştirilir.)
İşlem sırasında gönderi paylaşılması durumunda limite takılma oranı düşeceği için sizin işinize gelir, belirtmek istedim.



FİYATLANDIRMA


1K Unfollow: 10 TL
2K Unfollow: 20 TL
3K Unfollow: 30 TL
4K Unfollow: 40 TL ve katları şeklinde devam etmektedir.
15K ve üzeri alımlar için özel fiyat istemeyi unutmayınız.


ÖDEME YÖNTEMLERİ



İŞ BANKASI veya BİTCOİN



REFERANSLAR



BU SEKTÖRDEKİ İLK KONUMUZ OLDUĞU İÇİN KONUYA YORUM YAPAN İLK 2 KİŞİYE ÜCRETSİZ 120 UNFOLLOW HİZMETİ VERİYORUZ! LÜTFEN HESABIN ŞİFRESİNİ VE KULLANICI ADINI VERMEYECEKLER BOŞ YERE MESAJ KALABALIĞI YAPARAK REFERANS LİMİTİNİ DOLDURMASIN!