-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Instagram Butik sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 1 aydır kullanıyorum bu sistemi gerçekten çok memnunum, ben çalışmadan o çalışıyor, benim için kişileri ekliyor, yorum yapıyor, like atıyor, harika bir uygulama, 1 ayda takipçim beklediğimden fazla oranda arttı.. pina_taki ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı satışlar. Biraz göz attım. Arayüz gayet kullanışlı ancak birkaç soru sormak istiyorum.
1) Daha önce tarayıcı üzerinden çalışan takip sistemleri de kullandım direkt masaüzerinde program ile çalışanları da kullandım. Bunları VDS ile kullandım ve VDS ile kullanıldığında bir süre sonra instagram IP adresine karşı hassaslaşıyordu ve engellerle karşılaşıyordum. Sizin sisteminiz de bulut üzerinden çalışıyor. IP adresi sorunu yaşar mıyız? Sonuçta bir çok hesap bilinçli veya bilinçsiz şekilde bu sistemi kullanacak.
2) Daha önce kullandığım programda (instafly) gizli hesaplara gönderilen takip isteklerini de geri çekme özelliği vardı ve bunu kullanıcı engellemeden yapıyordu. Sisteminizde bu tarz bir özellik göremedim. Gizli hesaplara gönderilen istekleri onları engellemeden nasıl geri çekebiliriz? Bu özellik yoksa eklemeyi düşünüyor musunuz?
Yazı biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim. İyi satışlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
60 günlük satın alıcam indirim kodum var ama kullanamıyorum canlı yardım da kimse yok mu :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Merhaba deste verecek kimse yok sitede?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Canlı destek diye birşey yok vurgeç yapıyorlar inanmayın tavsiye etmiyorum. Bir hafta oluyor cevap yok iki hafta oluyor cevap yok oto dm özelliği günde 1 mesaj gönderiyor aylık takip limiti 3000 ama gel gelelim bir ayda Max 300 kişi takip ediyor kesinlikle tavsiye etmiyorum