-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%91)
15 TL de 0,80 düşür dük diye Allahın kulu bi laf etmedi.. şimdi 0,80 den 1,5 tl ye çikartinca herkes triplere bağladi anlamiş değilim. Bu arada Şuna emin olun fiyatlar çok kısa bir zamanda tüm pannelerde çok yükseğe çıkıcaktır. . Siz Bu işin ne kadar emek ve zorluklarla yapıldığını biliyorsunuz. o yuzden havadan konuşmak çok kolay oluyor sizin için. Yaptiğimiz emeğin hakkı 1,5 tl olmasi emin olun gülünç bir rakam. Bunu çok yakında anlayacaksınız ozaman bu ettiğiniz lafları siz emin olun hatırlatacağım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Dantex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci / bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben 1.5tl oldugu zamanı bilmem ben geldigimde 0.80krş du zaten 0.80 iken max 2 ay flan kullana bildim 1 ay bakiye yükleme kapalı olur 1 hafta takipci gönderme kapalı olur takipciler düşerdi flan simdi tam adam akıllı düzeldi derken fiyatlar cıktı en azından fiyatları tkrar yükseltmeden önce aktif olan kullanıcılarınızı bilgilendirseydiniz de müşterisi olan var zor durumda kalan var adam kar yapıcam diye giriyor kendi cebinden para veriyor.
ve beni yanlış anlama işinizin zorlugunu biliyorum ibo reise flan selamlarımı ilet saygılar.
-Caner Ayyıldız
Dantex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ve bugun yaptıgım 2 3 siparişin takipcileri düştü iade yapayım dedim bari kullanıcı bulunamadı hatası ile karşılaştım
ahanda link #17632 @Klarnetcafe 29333 Takipçi 29927 Takipçi 29.12.2017 10:07 Hesap Bulunamadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%91)
evet bizde isterdik fakat. bu bizim elimzde olan bişey değil insaram bu işleri bitirme noktasina getirdi. Bizi eskiden bilenler bilir. Bu işlerde nekadar bonkor olduğumuzu +3k hediye veriyorduk. Ama şimdi durum ne yazikki oyle değil bu bizlik bi durum değil . keşke instagram daha enek olsaydi bizler zaten eli bol insanlariz herkesede bunu gösterdik. işlerin yüreyebilmesi adina bu şekilde yapiyoruz herkesin bunu bilmesini isterim. Yarin öbürgün gene bu işler düzelirse tabikide daha fazlasini hediye ederek satariz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ödemeye ilgili sıkıntı yaşadık ama geri dönüp sorunu çözdüler hatta attığım paranın daha fazlasını hesabıma yansıttılar ticaret yapılabilecek insanlar güvenebilirsiniz.
Dantex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-