SİTEYE ÜCRETSİZ KAYIT OL VE İNCELE
İLK KAYIT OLUŞTURMADA 100 REFERANS TAKİPÇİ HEDİYE! HER 1 İŞLEM SATIN ALDIĞINIZDA 1 ADET 150-200 ADET REFERANS TAKİPÇİ GÖNDERİMİ HESABINIZA EKLENİR.
İLETİŞİM İÇİN 0531 242 91 38 AJANSIMIZI ARAYARAKTA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ!
[/CENTER]
ahmetpekerxx adlı üyeden alıntı
Kesinlikle çok iyi sistemleri var az önce işlemi gerçekleştirdim 20 k takipçi ve beğeni satın aldım 20 k takipçi 23 k olarak 1 dakikayı geçmeden geldi ödeme yöntemlerini çok beğendim kredi kartımdan çekim yapıldığı anda bildiri yapmadan siteye eklendi hemen teşekkürler iyi satışlar
AldenMaster adlı üyeden alıntı
ödemeden 2 saniye sonra kullanmaya başlamak ve takipçierlin hızlı ve kalitesi gelmesi 10 numara memnun kaldım tavsiyemdir
Takipci adlı üyeden alıntı
yeni kampanyadan faydalanarak deneme amaçlı 5 işlem olarak aldım. Sistem güzel çalışıyor arkadaş çok ilgili. Umarım böyle devam eder kampanyalarla uygun fiyat kaliteli hizmet :)
Sarhosadam adlı üyeden alıntı
Gecenin bu saatinde bana yardımcı oldu ve işlem satın aldım. ödeme konusunda sıkıntı cekmezsiniz. Paytr aracılıgı vardır. Güvenilir birisidir. şiddetle tavsiye ederim.
Freelance adlı üyeden alıntı
Tanışalı 2-3 gün oldu ama baki kalacak dostuk kurduk inşallah , Klasik bayilik aldım , panel fazlasıyla takipçi atıyor kesinlikle tereddüt etmeden tercih ediniz , ödemeler ve işlemler otomatik yapılıyor , işlemler stabil çalışır durumda Ve EN ÖNEMLİ OLAN 3D SECURİTY ;) tam güvenlik ,...
Başarılarının devamını dilerim canım kardeşim her zaman olduğu gibi işinde sağlam sadakatli olman dileğiyle hayırlı satışlar dilerim 😌
biberovic adlı üyeden alıntı
Gayet hızlı bir takipçi paneli var. Yarıda kalan işlemim daha hiç olmadı. Kapandığınıda hiç görmedim. Ne zaman takipçi atmaya çalışsam sağlam olarak çalışıyor. Bugünde 20-30 işlem beğeni alıcam. Gayet iyi birde destek paneli oluşturursa çok iyi olacak. Beğeni attım dün ama beğeni gitmedi. Aynı fotoya tekrar atayım dedim işlem gitsin zaten 2 TL önemli değil. Ama aynı fotoya 5 gün içinde 2 kez beğeni atamazsın diye hata aldım. Fotoğraf kaldı öyle müşteriye fotoyu kaldırttım 😄 Küçük sorunlar
+ iptal..