Cümleten merhaba arkadaşlar aktif olarak birçok sitede ve artık wm aracı üzerinde de satışa devam ediyorum.

Bu Eğitimi Amerika üzerinde ingilizce versiyonunu satmaktaydım şuanda eğitim setini Türkçe / Fransızca / Arapça / Farsça Dillerine çevirip forumlar olsun başka platformlar olsun farklı dillerde satışa sundum an itibariyle Sizlerde hesaplarınızın uçmasını isterseniz içeriğe eğitime bakmanızı tavsiye ederim ben forumda insanlara verdiğim tüm eğitimleri kendim önceden dener işe yaramaz ise başka şeyler deneyip eğitim hazırlarım bu eğitim yaklaşık 1 haftadır düzeltip türkçeye çevirdim ardından türkiye ve diğer ülkelere satışı başladı içerikte öğreneceğiniz bilgiler daha önce ne duydunuz ne öğrendiniz bu bilgileri öğrenen boston üzerinde bir arkadaşım şuanda hesabını eğitimdeki içerikler ile düzenliyor ve ürün satıyor 1 Haftada hesabında %40'a Yakın bir etkileşim arttı postları 5000+ Beğeni almaya başladı şuanda bunu dedim diye sizde kesin alıcaksınız demiyorum eğer sizde aynen herşeyi uygularsanız ve şansınız yaver giderse sizde güzel yerlere gelebilirsiniz. :)

Daha öncesinde belki beni macrex ismi ile forumlarda tanısanız Eğitimlerimi her daim sevenler ve alanlar oluyor, 

Eğitim ücreti ilk 10 Kişiye 30 TL Üzerinden satılacaktır.

Daha Sonrasında 300 TL Üzerinden satışa devam edilecek :)