Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Beytullah
/ Ticaret: 29, 97%
|
386 | 175.469 | ||
![]() |
![]() |
cemilkayihan
/ Ticaret: 30, 100%
|
287 | 283.281 | ||
Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. |
![]() Şok!! Çekilişle Organik Türk Takipçi 15 TL !!! AKBAYİ.Com |
|
||||
|
||||
Hayırlı işler
Mesajım Bulunsun
Konu medyadigital tarafından (18 Ağustos 2019, 06:15 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Gayet hızlı ve kaliteli servisleri var. Yaklaşık 1 aydır aktif kullanmaktayım. Herkese tavsiye ederim.
|
||||
mertokur.com.tr | hello@mertokur.com.tr
|
|
||||
|
||||
Destek taleplerine bakan yok. 108591 numaralı (çok hızlı dedigi servis) saatler sonra siparişime tek takipçi gelmedigi halde tamamlandı yazıyor. Uaziyotum xvp yok. Bundan önce ki siparişte de ayni sey oldu meblağ az diye yazmadim yine aynı sey! İyi ko deneme amaçlı az yükleme yapmışım..
|
|
||||
|
||||
Evet bayramdan 1 gün önce destek taleplerine bakan arkadaşımızın çocuğu oldu araya bayram girince gecikmeler yaşandı. Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz.
|
|
||||
|
||||
Çalışmayan servisimiz yoktur... Anlık Takipçi Hizmetimiz mevcuttur...
|
|
|||
|
|||
Arkadaşlar bilgi vermek için yazıyorum
tam bir gün oldun sipariş verdiğim ama kesinlikle takipçi gitmedi hızlandırmak için ilettiğini söylediler ama gene bir şey yok buraya 29 ağustos çalışmayan servis yoktur koymuyoruz gibi yazılar yazıp bizi mağdur etmenin bir anlamı kesinlikle yok üstelik sabırlı olun diyorlar bir gün olmuş neyin sabrı bu iptal edeceğiz siparişi dediler 2 gün oldu bir siparişi iptal edemediler mesaj atıyorum kimse bakmıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum
Konu Ceyber tarafından (31 Ağustos 2019, 15:50 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
rezalet bir bayi çalışma yaptığıma bin kere pişman oldum takipçi gelmiyor sorun oluyor %60 düşüş oldu ben memnun kalmadım tavsiye etmiyorum kesinlikle.
ve buradaki yorumlara güvenmek hatam oldu |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|