Merhabalar,

Sosyal medyacıların,şirketlerin ve ajansların derdine deva oluyoruz.

[SIZE="5"]Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

(SSS) 1- Sosyalİsyeri Nedir ?

Hepimiz biliyoruz ki ajanlar ve şirketler için en önemli şey zamandır bütün sosyal medya hesapları ile ilgilenmek oldukça zaman alır hatta bu iş için herkes bir eleman çalıştırır. www.sosyalisyeri.com ile ne bir çalışana nede daha fazla para vermenize gerek var sosyalisyeri ile hem paradan hem de zamandan tasarruf edin.

(SSS) 2- Sosyalİsyerinin Özellikleri Nedir ?



1- Otomatik Post Paylaş ;

Otomatik Post Paylaş özelliği ile istediğiniz bir paylaşımı telefona gerek duymadan sitemiz üzerinden yapabilir ve paylaşımlarınızı zamanlayabilir bu şekilde zamandan kazanabilirsiniz.

2- Otomatik Direk Mesaj ;

Otomatik Direk Mesaj özelliği ile hesabınızın takip edenlerini sıralayarak istediğiniz kadar kullanıcıya Dm (özel mesaj) gönderebilir kampanyalarınızı müşterilerinize haber verebilirsiniz.

3- Otomatik Yorum ;

Otomatik Yorum özelliği ile keşfetteki paylaşımlara,zaman tünelindeki paylaşımlara,hikayelere veya istediğiniz bir hastag'teki paylaşımlara otomatik olarak yorum yapabilir satışlarınızı arttırabilirsiniz.

4- Otomatik Beğeni ;

Otomatik Beğeni özelliği ile keşfetteki paylaşımları,zaman tünelindeki paylaşımları,hikayeleri, veya istediğiniz bir hastag'teki paylaşımları otomatik olarak beğenebilirsiniz.

5- Otomatik Takip ;

Otomatik Takip özelliği ile takip isteklerinizi zamanlayarak onaylayabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

6- Otomatik Geri Takip ;

Otomatik Geri Takip özelliği ile sizi takip eden kullanıcıları otomatik olarak takip edebilir bu sayede hesabınızı takibe takip mantığı ile hızlıca popülaritesini yükseltebilirsiniz.

7- Otomatik Takipten Çık ;

Otomatik Takipten Çık özelliği sizin takip ettiğiniz kullanıcıları anında silebilir.

(SSS) 3- İnstagram'dan Engel Alabilirmiyiz ?

İnstagram sıklıkla güncelleme yapan bir platform sosyal isyeri engel alma olasılığınızı en düşüğe indiriyor zaten araçlarımız zamanlama mantığı ile çalıştığı için bir problem olacağını sanmıyoruz.

(SSS) 4- Size Nasıl Güvenebiliriz ?

Sosyal medya üzerindeki çalışmalarımız yaklaşık 4 yıldır devam etmektedir 4 yıl boyunca mağdur olan müşterimiz olmamıştır bu yüzden bize güvenebilirsiniz.

(SSS) 5- Sitenize Kayıt Olduktan Sonra Bir Yerleri Takip Edecekmiyiz ?

Bu teknik olarak zaten mümkün değildir, olsa bile Sosyalİsyeri instagram hesabı ile sitemize giriş yapan kullanıcıların bilgilerini şifrelemektedir.


(SSS) 6- Nasıl Satın Alabilirim ?

İletişim numaramıza mesaj atarsanız veya ararsanız görüşelim sistemi tekrardan anlatalım ve gerekli işlemleri başlatalım.

(SSS) 7- Demo Verebilirmisiniz ?

Demo vermeye gerek yok siteye kayıt olup inceleyebilirsiniz beğenir ve satın almak isterseniz whatsapp'tan veya Wmaracı Pm yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

(SSS) 8- Fiyatlandırmanız Nasıl ?

Fiyatlandırmamız şu şekildedir;






İletişim;

Whatsapp: 0539 237 6195

[/SIZE]