🔻Güncel Fiyat Listesi🔻
Fiyat Listesini Görüntüleyin
Siteye Gitmek İçin Tıkla
İndirimli Sitemiz İçin Tıkla
gayet hızlı. tavsiye ediyoruz ++
0,50 krş ref. bakiyesi eklenmiş. Sistemin beğeni durumunu test ettim takipçi durumuna bakamadım fakat beğenilerde anlık olanlar geçerkten iyi . Anlık olanlar hemen düşüyor diğerleri ise 2-3 dk içerisinde yansımaktadır.
Evet arkadaşlar. Az önce sistemi denedim kullandım.
Fiyatlar iyi - Gönderim hızları iyi - Tema ve Akışkanlık Gayet İyi - Paket Çeşitliliği iyi.
Bundan sonra kullanacağım anlamına geliyor. Kullanmak isteyenlerede sizi önerebilirim rahatlıkla.
Referans sistemi getirirseniz iyi olur. Gelen üyelerden puan- para kazanmak isterim :)
Fiyatlar iyi - Gönderim hızları iyi - Tema ve Akışkanlık Gayet İyi - Paket Çeşitliliği iyi.
Bundan sonra kullanacağım anlamına geliyor. Kullanmak isteyenlerede sizi önerebilirim rahatlıkla.
Referans sistemi getirirseniz iyi olur. Gelen üyelerden puan- para kazanmak isterim :)
Servisler gerçekten kaliteli. Tebrikler dostum. :)
1k takipçi satın alındı +ref
1k takipçi alındı +ref
ref bakiyesi ile aldığım takipçiler sorunsuz geldi.
Ürünü denedim gayet hizli ve stabil calismaktadir. Musteri hizmetleri ise gayet ilgili :) Tavsiye ediyorum. Burdan calisabilirsiniz:)
Güncel: Merhaba. Bakiye yükledim tekrardan. Kullanmaya devam ediyorum. Hala bir problem yaşamadım gayet iyi gidiyor.
Aramızda büyük ticaret var işini hakkıyla yapan birisi tavsiye ederim.
2 adet 300K aldım garantili servislerden gönderim yaptılar 30 gün oldu düşüş yok memnunum.