[url=https://www.turkbayim.com][/URL]
REFERANSLARIMIZ;
500 takipci 20 dk içinde yuklendi. Sistem sorunsuz çalışıyor
ref olunmuştur hızlı ve güzel bir sistem
Lokasyon123 adlı üyeden alıntı
Referans amacli instagram 625 takipci alinmistir sorunsuz teslim edilmistir geceden bu yana yaklasik 100 takipci kaybi bulunmaktadir alacak arkadaslarin buna dikkat etmeleriji rica ediyorum ama panel guzel kullanislidir yogunluktan dolayi gonderilmedigini varsayarsak kullanicilar yogun sekilde takipci almaktadirGuvenilirdir panelden otomatik gonderim yapiliyor sanirim ben programi da takipci olayini da sevdim basarilar diliyorum sorunsuz guvenirlr bir arkadastir
Sitede fiyat konudaki gibi 1.1tl degil sistem güzel teşekkür ederim başarılar
Takipçiler sorunsuz bir şekilde geldi
Durustlukbaba adlı üyeden alıntı
Evet hepsi sorunsuz çalışıyor şuana kadar burdaki tüm panellerden eminim daha kaliteli görünüyor hız ve kalite dolayısı ile , çünkü 5-6 panele para yatırdım hiç birisine ticaret puanı bile vermedim memnun değilim aşırı geç yollanıyor anlık yollama vs olmuyor çoğundaancak sizin paneliniz tam istediğim gibidir, birde insta beğeni durum beğenisi 0.60 değilde 0.45 0.50 olursa 0.60 lik olan hızlı gönderim çok daha güzel olacaktır ben sadece beğeni çekiyorum takipçim oldukça yeterli :)
dikkate aldığınız için teşekkürler, Allah hayırlı işler nasip etsin
Durustlukbaba adlı üyeden alıntı
bakiye hesaba eklendi çok teşekkürler panel aşırı hızlı tavsiye ediyorum , ancak 0,60 kuruş 1 k beğeni olan paketi ucuzlatsaniz daha mantıklı sonuçta beğeni takipçi değil eğer fiyatta küçük bir indirim olursa 200 300 tl sürekli yüklemek isterim1 K takipçi 1.50 olan hızlı paket sorunsuz çalışmaktamidir?