lostyazilim
tr.link

Erişim engeli acil yardım

3 Mesajlar 593 Okunma
lstbozum
tr.link

Aklmdadlisrlr Aklmdadlisrlr WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Boşta
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Instagram hesabım günden güne eriyor. Bu güne kadar ne bi bot takipçi ne de etkileşim kullandım. Hesabımın etkileşimleri çok iyiydi. Ama bi gün baktım ne keşfette ne de etiketlere çıkmya başladı. Netten biraz araştırdım shadowban olmasından şüphelendim ama etkitlerde görüntülenme almasa da etikete tıklayınca kendi postumu görebiliyorum.

Şüphelendiğim iki durum var 1. si araştırdığıma göre sürekli aynı etiketleri kullanmak olabilir dediler buna pek ihtimal vermedim 2. si de paylaşımlarmda hafif küfür geçtiği için bi kaç kez postlar spama düştü, kaldırıldı. Büyük ihtimal bu yüzden oldu. Hesabı spamdan çıkarmak için ne yapabilirim?

wmaraci
reklam

radyomevlana radyomevlana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam instagramı ben hiç anlamadım. Güncel özgün paylaşım yapıyorum yine olmuyor, takipçilerimiz yorumlarıyla her paylaşıma 100 150 yorum atıyor yine olmuyor. Neden keşfete çıkmıyoruz bilmiyorum. Çok saçma gelmeye başladı insta artık.

Aklmdadlisrlr Aklmdadlisrlr WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Boşta
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Ya benim iyiydi. Günlük 400 takipçi geldiği oluyordu ama bir anda öldü bitti. Instagram keyfine göre hareket ediyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al