foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
İnstagramda çekiliş reklamı yapıyorum. Bu reklam paneli facebook üzerinden yönetildiği için orada reklam setinde bir hata aldım.
Bu hatayı alana kadar reklamım aktif şekilde yayınlanıyordu. Sonrasında görsel üzerinde ki yazı vs %20'den fazla olduğu için kötü olabilir falan uyarısı verdi. Bu uyarı gelene kadarda yorumlarla vs bir çok insan etkileşime geçti. Şimdi ben bu yorumların yapıldığı reklam postuna ait sadece görseli revize edebiliyor muyum?
desteğinize ihtiyacım var.
teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef Instagram reklamları onaylandıktan sonra düzenlemeye izin vermiyor. Ya da ben bugüne kadar başaramadım. Fakat FB reklam yöneticisinden çok defa görsel/metin değiştirdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu, rica ederim kolay gelsin. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
FB paneli üzerinden reklamları vermek mantıklı olabilir, fakat sorun şu ki, oradan verdiğinizde Instagram reklamını, sizin Instagramdaki sayfanıza etkileşim olarak yansıımıyor ve sadece o anda gören müşterilerden etkileşim alabiliyorsunuz. Fakat Instagram üzerinden verdiğinizde o an etkileşim almanız haricinde de, sayfanın keşfete düşmesi için farklı türde işe yarar etkileşimler ve sayfa puanı almaktasınız. Bu arada dilerseniz 150 TL reklam verebileceğiniz Facebook hesabını 25 TL'den ayarlayabilirim. Saygılar dilerim, hayırlı ramazanlar.