-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sosyl medya
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sevgili dostlar merhabalar, takipçilerimin tamamı organik daha önce reels atığımda en az 300.000 izlenirken şu anda bu rakamlar 60.000 70.000, hiç bir ihlal yok, her videoya devamlı 3-4 etiket kullanırım, spam kullanmam, tamam organik bir yemek sayfası...yaklaşık 2.5 aydır böyle, hiçbir uyarı olmadan sadece takipçilerim görebiliyor videolarımı keşfete asla düşmüyor...ne dersiniz ne yapmalıyım 😔 6 yıldır çok emek verdiğim bir sayfa
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum instagramın keyfine kalmış bir şey hesabı bir süreliğine gizliye al sonra açarsın tekrar benime haftalık 5 milyon erişim alan sayfam hiç bir olmadan birden erişim 50k lara düştü sayfa çöp oldu gizliye alıp sonra açınca ufaktan arttı ama eski seviyeye gelmedi maalesef
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sosyl medya
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum, ne takipçi satın aldım ne spam kullandım tamamen organık, son videom 24 saatte 4000 beğeni 270 yorum 800 kaydet aldı gene keşfete almadı 90.000 izlendi...bunu manası nedir ? Ne yapmak lazım şaşırdım kaldım, keşfet engeli var büyük ihtimalle ama neden ve ne zaman kalkacak ne yapmak lazım 😔
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
"çektiğiniz videolar" ne videosu hocam? Eğer içeriğiniz orijinal içerikse keşfetten düşme kolay kolay olmaz. Ama sürekli başka sayfalardan, daha önce yayınlanan içerikler vs yayınlıyorsanız ghost bir limit gelmiştir hesabınıza
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam instagram benim için biteli yıllar oldu. Pinteresti kullanıyorum ama o da artık çöp olmaya başladı. Yıllar önce 15K'lık sayfamdan birden bire takipçiler gitmeye başladı. O zamanlar takipten çıkaran kişileri programlarla bulup, o kişilere bir hatamız mı oldu takipten çıktınız diye sorduğumda onların da takipten çıkardıklarının haberinin olmadığını söylediler. Araştırdım ve bu sorunun gerek çevremde gerekse birçok kişide olduğunu öğrendim. Önceden 5 bin beğeni olan sayfada beğeniler de düşmeye başladı. Ana akışa gönderiler düşmüyor kolay kolay. Görüntülenme sayıları da düştü ve sayfa çöp oldu diyebilirim. Pinterest açtım, çok güzel bir şekilde ilerlerken 60 K'lık sayfamda bir pin paylaştığımda 10 bin kişi 3 gün içinde zor görür hale geldi. Neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama böylesi şeyler artık can sıkmaya başladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam büyük ihtimal sayfanın reklamını verelim diye bilerek istatistikleri düşürüyorlar. İnstagramda parayı veren düdüğü çalıyor. Parayla hem gönderilerinin tanıtımlarını yapıp, hem de sayfalarını öne çıkarıyorlar. Her şey paraya döndü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
radyomevlana bedava bir şey kullanıyoruz o suretle :) üründe biziz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sosyl medya
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Orjinal içerik paylaşıyorum arkadaşlar kimseden video almam kendim gider çekerim...reklam olayına katılıyorum insta reklam verelim diye bunu yapıyor çünkü keşfete düşmediğin her saniye kan kaybediyorsun takipçin azalıyor...peki bu sorun nasıl gidecek ? Başına gelmiş olan veya bunla alakalı çalışma yapan arkadaşlarımız var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam olaya biraz toplumsal bakmak gerektiğine inanıyorum. Toplum gündemden çok çabuk etkileniyor ve işler bir anda değişiyor.
Şuan insanlar tatilden dönme, eğitim hayatına ve iş hayatına başlama zamanı geldi diyebilirim. Hobilere ve farklı şeylere ayırdıkları vakit ya azalıyor yada yön değiştiriyor.
Keşfette düşmeme nedenin ise büyük ihtimalle o alanda rakiplerin senden daha etkili bir etiket ve çalışma yapıyor olabilir veya yeni kişiler senin alanında giriş yaptıysa instagram onlara fırsat veriyor olabilir.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sosyl medya
-
-
Ad Soyad
E** S**