-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Merhabalar,
Instagram üzerinden sweat, ceket vs. satmak istiyorum. Öyle yüksek rakamlarda gözüm yok ayda 10-20 ürün çıkarsam benim için ilk aşamada yeterli. Bunu sermayesiz şekilde nasıl yapabilirim? Ürün toptancılarına veya satış ortaklığı yapan kişilerle nasıl iletişim kurabilirim?
Deneyimli arkadaşların yorumunu bekliyorum.
UmitUzun
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üniversitedeyim ve arkadaşımla bir butik hesabı açtık ayakkabı ve sweatshirt satıyoruz 2000₺ gibi bir ücret yatırım yaptık en büyük sorun ürünü az alamıyorsunuz toptancılardan ve serili şekilde XXL a kadar geliyor
Kargoyu shopierle hallettik PTT öğrenci indirimi ile de 5₺ ye falan geliyor ama kapıda ödememiz Yok
Butik sayfamıza komisyon alarak başka bir kişinin ürününü de koyduk o istedi etkileşimi fazla olduğu için toptancılara Facebook gruplarından kolaylıkla ulaşabilirsin arama motoruna toptan imalat fazlası vs yazdığınızda bulursunuz
Bence bu sektöre yazın girin tişört çok karlı olacaktır veya iç giyim de olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Butik sektörüne giriş yapmayacağım için kendimce daha önce uyguladığım yolu sunmuş olayım. Etrafınızda muhakkak kafa dengi bir bayan arkadaşınız vardır. Butik mağazanız da satışını yaptığınız ürünlerin bayan üzerinde gösterimini ve aynı şekilde videolu sunumunu sağlatırsanız çok olumlu yönde geri dönüş alırsınız. Bayan kullanıcıların dikkat ettiği şey karşısında muhattap bulabilmektir. Bu noktada videoda ürünü tanıtan bayan sizin reklam yüzünüz olacaktır.
Düşük sermayeli , az bütçeli bir iş yapayım güzel temiz kitle oluşturayım derseniz bu yolu izleyebilirsiniz. Kendim girmeyeceğim için daha öncesinde bizzat tarafımdan başka bir müşterime denediğim yoldur. Güzel dönüşler aldı, hatırı sayılır müşteri portföyü oluşturdu.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam inanın sizin düşündüklerinizi belki yıllardır düşünüyorum. Ama kapıda ödeme olmadan yapamıyorsunuz eliniz kolunuz bağlı. ben size güzel bir fikir vereyim. eğer oturduğunuz ilde toptancı varsa git konuş ben böyle iş yapmak istiyorum elimde yeterli naktim yok. sipariş geldikçe ben sizden almak istiyorum. toptan fiyatına verir misin de . sorun kalmaz kapıda ödeme sorun. istanbulda otursaydın senin yerine kapıda ödeme sağlayan firma vardı. %10 komisyonla çalışıyordu. dropshopping yapsan dicem ödeme alman sorun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle