Ünlüler bile takipçi alıyor boşa tartışmayın..
Zararıda yok yararıda (şunu söyliyebilirim takipçin çok diye göz boyayıp gerçek kullanıcılarıda takip etmelerini sağlıyorsun)
85 milyon nufuslu bir ülkede (A sanatcısının 4 milyar takipçisi var bu normal mi ?)
Tabikide değil ünlülerinde sosyal medya danışmanları bu işleri yapmaktadır.
Göz boyamak herzaman iyidir.
Bir arkadaş yazmış 10000 takipçi olacağına 10 gerçek takipçi olsun diye.
O zaman sen LC waikiki giyinene kadar git pazardan alışveriş yap (aynı mantık göz boyama marka diye gidip onu alıyoruz düşük malın alıcısı olmaz - pazarıda örnek verdim küçümseme yapmak için değil bende normal yerlerden alışveriş yapan biriyim)
Anlıcan 100 bin aboneli bir giyim satış instagram hesabı ile 100 aboneli giyim instagram satış hesabı bir olmaz.
Aldığınız hesaplar gerçek olmasada etkileşim yapmasada sadece göz boyarsınız buda birnevi ticaret hilesidir..
Zararıda yok yararıda (şunu söyliyebilirim takipçin çok diye göz boyayıp gerçek kullanıcılarıda takip etmelerini sağlıyorsun)
85 milyon nufuslu bir ülkede (A sanatcısının 4 milyar takipçisi var bu normal mi ?)
Tabikide değil ünlülerinde sosyal medya danışmanları bu işleri yapmaktadır.
Göz boyamak herzaman iyidir.
Bir arkadaş yazmış 10000 takipçi olacağına 10 gerçek takipçi olsun diye.
O zaman sen LC waikiki giyinene kadar git pazardan alışveriş yap (aynı mantık göz boyama marka diye gidip onu alıyoruz düşük malın alıcısı olmaz - pazarıda örnek verdim küçümseme yapmak için değil bende normal yerlerden alışveriş yapan biriyim)
Anlıcan 100 bin aboneli bir giyim satış instagram hesabı ile 100 aboneli giyim instagram satış hesabı bir olmaz.
Aldığınız hesaplar gerçek olmasada etkileşim yapmasada sadece göz boyarsınız buda birnevi ticaret hilesidir..
Göz boyuma konusunda haklısınız hocam, ticari olarak fayda sağlayabilir. Ancak sıfırdan bir hesaba takipçi atmak, daha sonra takibe takip ile ilerlemek pek fayda sağlamaz bence :)
İlla da takipçi satın alınacak ise sıfır hesap ile başlamak yerine en az 10-15k organik takipçinin üzerine takipçi satın almak faydalıdır diye düşünüyorum.