lostyazilim
tr.link

Instagram Hesap Büyütmek ?

2 Mesajlar 818 Okunma
acebozum
tr.link

AtagunBaltacioglu AtagunBaltacioglu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Yaşam Koçu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 25 / 31
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar Kamp, karavan ve doğa hayatı ile ilgili kişisel bir hesabım var. Gittiğim kamplarda çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Daha önce düzenli paylaşım yapıyordum ve ortalama beğeni sayısı 500 civarlarındaydı sonra 500-800 arası oldu biir süredir düzenli paylaşım yapamıyorum şu an ise 250-350 civarlarında. 7.500 takipçim mevcut hiçbirisi de bot değil.
Sorun nedir ? Birde etiket olarak neleri kullanmak gerekiyor, büyük etiketleri mi yoksa 50k-100k olan etiketleri mi kullanmak gerekiyor bu konularda yardımcı olabilir misiniz ? Hesabı incelemek isterseniz @keyifpesinde olarak bakabilirsiniz.

wmaraci
reklam

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)
Eğer bir etiketten geri dönüş hit almıyorsanız profile kullanmamaya özen gösterin örneğin 100 civarında bir paylaşımı var etiketin ve siz bir gönderi paylaştığınızda 80 tane geri dönüş aldınız profilinize o etiketten bu gayet güzel bir rakam. 100k bir etiket var siz 80 tane geri dönüş aldınız yine bunun size yarardan çok zararı var çok fazla etiket kullanmakta bilinenin aksine zararlı. Bunun gibi çok fazla etmen var dikkat edilmesi gereken ve ince hesaplamaları olan.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al