Resimleri 3 farklı siteye yükledim gene ön izleme yapmadı =/
Resimler:
1- https://resmim.net/run/6tboLm.jfif
2- https://resmim.net/run/gHSaOl.jfif
3- https://resmim.net/run/7T1MJo.jfif
4- https://resmim.net/run/LgyWtE.jfif

Not: Bu özellikten daha önceden haberi olan arkadaşlar vardık illaki bilmeyen kişiler için yazılmış bir yazıdır.

İnstagram da içerik üreticisi misiniz? Belki de sadece küçük bir sayfanız var ve hobi olarak ınstagram sayfası yönetiyorsunuz ya da ınstagram da sayfanızı büyütmek istiyorsunuz. Ne olursa olsun içerikleriniz belli bir kesime hitap ediyordur eminim ki. Mesela futbol sayfanız var ve sadece +14 yaş kişilerin ınstagram sayfanızı görüntüleyebilmesini istiyorsunuz ya da dans hareketleri sayfanız var sadece +18 kişilerin ınstagram hesabınızı görmesini istiyorsunuz belki de kara mizah sayfanız var ve +21 yaş kişiler ınstagram hesabınızı görebilsin istiyorsunuz. Bu örnekler gitgide çoğaltılabilir şimdi örnekleri bir kenara bırakıp içeriğe geçelim bunu nasıl başarırsınız? Yani nasıl içeriklerinize yaş kısıtlaması getirirsiniz.

1- Yaş kısıtlamasını aktif etmek istediğiniz ınstagram hesabına giriş yapıp sol panelden ayarlar bölümüne giriyorsunuz.

2- İçerik üreticisi bölüme tıklayıp (profesyonel hesap kategorisinden aktif etmeniz gerekmektedir) minimum yaş sekmesini seçiyorsunuz.

3- Buradan dünya çapında ya da belli bir ülke sınırları içerisinde ki insanlar şu yaşın üzerinde ise ınstagram sayfamı görüntüleyebilsin mantığında ayarlarınızı yapıp sol üstten kaydediyorsunuz, bitti hazırsınız!

---

Uyarı: Yapmanızı önermem en azından bir 10-15+K takipçi olunca yapmanızı öneririm temel olsun illaki.

Uyarı: Var olan takipçileriniz/beğenileriniz/yorumlarınız belirtilen yaşın altında ise silinebilir.

Uyarı: Herkes sosyal medyada 35 yaşında kaslı iki çocuk babası olduğu için pek bi işe yaramaz ama dursun burada zararı olmaz.