-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle hepinize Merhabalar bir arkadaşımdan Instagram hesabı aldım fakat Ben hesaba uğraş verdikten sonra ilk eposta adresi ile geri almasından korkuyorum bana söylediğine göre iki güne kadar ilk eposta adresi denilen bir şey kalmaz Yani ilk eposta adresi bir işe yaramaz hesabı geri alamaz ne kadar doğrudur diye size sormak istedim. Hepinize iyi forumlar dilerim
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni belirlenen eposta onaylandıysa sıkıntı yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hayir ilk e postayla alabilir hesabim çalindi diyerek bunun için yapacak birşeyiniz olduğunu zannetmiyorum sadece kullanici adinizi ondan gizlerseniz işi zorlaşir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok sağolun hocam inşallah almaz geri emeklerim boşuna gitmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Öncelikle iyi geceler, Hesabım çalındı diyerek kurucu mailden talep yollayıp, hesabı doğrulamaya düşürebilir. Bu şekilde mail sahibi ile iletişime gerek kalmadan çaldığını anlamak mümkün. Ayrıca kullanıcı adı değiştirmek ise yarar ama hesabın 'ID" si değişmez. Yani mailin sahibi 'ID" yi almışsa istdeğiniz kadar isim değişin hesabı bulur. "ID" bulmak şimdilerde çok basittir. Siteler kullanıcı adıni yazınca veriyor. ID yi bulma isini ben genelde iş yaptığım insanlara güvenmediğim zaman yaparım. Engelleyip kaçsa bile ID den bulmak için. Tavsiyem şu:
Eski yani ilk maili , yeni boş İnstagram hesabı açıp oraya bilgilerine yazın ve hesaptan çıkış yapın. Eski sahibi çalmaya çalışsa bile yeni açtığınız hesaba gider işlem. Kafanız rahat olur. İyi geceler
y4giz
Grafik Tasarımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam konuyu hortlatacağım ama şuan ilk e-postayı başka bir hesap kullanıyorsa ne olacak?
@tasarimatik on Instagram