-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar dostlar,
Kısa ve öz anlatmaya çalışacağım;
Instagram'da kullanıcı adım @aliuyar.exe uzun zamandır belirli aralıklarla @aliuyar kullanıcı adını almaya çalışıyorum fakat hesap kullanılmıyor olmasına rağmen alamadım. Hesap sahibi ile iletişime de geçemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Kullanıcı adını benim hesabıma alabilecek dostlar, öğrenciyim ve ayırabilecek çok fazla bir bütçem yok. Tasarım ile ilgileniyorum, eğer kullanıcı adı tarafıma geçerse elimden gelen tasarımı yapabileceğimi belirtmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bahsettiğiniz hesap bir başkası tarafından kullanılmakta.
Neye dayanarak marka ihlali bildiriminde bulunuyorsunuz?
"Ali Uyar" Marka sorgulamasının yanıtı: Eşleşen kayıt bulunamadı.
Bir markanın marka olabilmesi .com alan adı alarak olmuyor maalesef. Yani instagram haklı, herhangi bir ihlal yok.
Bu durumda yapılabilecek tek şey; @aliuyar kişisine dm göndererek hesabı için teklif verebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Lyllenor arkadaşın söylediklerine ek olarak; İlla bu kullanıcı adını alacaksanız "aliuyar" - "Ali Uyar" bunları marka tescili yapmanız gerekmekte ve marka tescil sınıflarını iyi seçmeniz gerekmekte. Sonrasındaki evraklarınızla aynı alandan yeniden başvuru yapabilirsiniz.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
1-Sanırım sen "bu kullanıcı adı beni taklit ediyor" diyerek şikayet ederken aslında ismi almaya çalışıyorsun.
2-Bunu farklı bir dille yapmanı öneririm
3-Yaptığın açıklama çok önemli.
4-Yöntemin doğru, .com uzantı sende. Ama hesapta sıkıntı var. Hesabın pasif bir hesap olması durumunda sana verilebilir. Gönderiler paylaşmış hesap. Gönderi sayısı senden fazla :)