Cümleten sa arkadaşlar. Bu projede public hesapları instagram gibi gezebilir, video ve resimlere bakabilir, highlight ve reelsleri izleyebilir ve tüm bunları yüksek kalitede indirebilirsiniz. Aynı zamanda yüksek kaliteli profil resimlerini de indirebilirsiniz.

Proje açık kaynaklı bir projedir. İstediğiniz gibi güncelleyebilirsiniz hatta satışını bile yapabilirsiniz. Tabiki eklediğiniz özellikleri yine bu projeye eklemek için githubda PR açarsanız proje daha güzel yerlere gelebilir. Dataları igdata.net isimli siteden çekiyorum. Ben igdata.net'in ilk kullanıcısı olduğum için bana api sağladılar. Gayet güzel bir apisi var. Henüz siteyi faaliyete geçirmediler ama yakın zamanda siteyi açacaklarmış. Uygun fiyattan instagram public api hizmeti sunacaklarmış tüm dünyaya.

Demo linki: https://instadownload.ga/
Github: https://github.com/gramapps/instagram-dp-download

Bazı ekran görüntüleri:









Siteye admin paneli, blog sistemi, reklam bölgeleri gibi yeni özellikler eklenecektir. Ama zaten proje açık kaynaklı olduğu için şuanki haliyle herkes kendine göre projeyi güncelleyip kullanabilir. Proje şuan sadece public hesapları gezme, yüksek çözünürlüklü profil resmi, medya ve videoları indirme işlemlerini sıkıntısız yapıyor.

Projeyle ilgili güzel geri dönüşler alırsam yada projeye ziyaretçi gelmeye başlarsa düzgün bir domain satın alıp ziyaretçi sayısını arttırmak için reklam basmayı düşünüyorum. Burada amaç belli zaten ziyaretçi kasıp adsense yada başka reklam türlerinden para kazanmak.

Siteyle ilgili sormak istediğiniz birşey olursa telefondan yada whatsapptan ulaşabilirsiniz. Kurulum ve geliştirme konularında yardımcı olabilirim. Tabiki ücretiyle birlikte :)

0537 493 7766