-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Instagram takipçi uygulamaları Twitter uygulamaları gibi değil.Denediklerimin hepsinde kullanıcı adı ve şifre girmemi istiyor.
AddmeFast kullanıyorum ancak Türk takipçi gözüksün istedim.AddmeFast'ten pek Türk gelmiyor.Soruya gelince kullanıcı adı ve şifremi girersem Instagram hesabım çalınır mı ? Ki illaki kayıt oluyordur.Keylogger falan düşündüm.Güvendiğiniz,kullandığınız site varsa özelden yazabilir misiniz?
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Çalınır satılır pazarlanır. Hepsi olabilir şifre sisteme kayıt ediliyor instagrama giriş için kullanılıyor falan hikaye hesaplar patlamasın diye şifreleri alınıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Şu şekilde yapabilirsiniz, o sitenin sizi gerçek instagrama yönlendirip yönlendirmediğinden tereddüt ediyorsanız. Tarayıcınızda instagrama girerek önce kullanıcı girişi yapınız daha sonra dan o uygulamaya giriniz. Eğer sizi gerçek instagrama yönlendiriyorsa giriş yapmak istediğiniz de direkt giriş yapacak ve izin ver kısmına geçecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Software developer
-
-
Ad Soyad
U** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kullanıcı adı istemesinin nedeni instagramda sandbox olayı diye bi şey geldi yani twitter da ki gibi uygulama ile giriş yapamııyorsun. Ee haliyle adamlar bu yolu seçti.