luchadorr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Ben Instagram da sayfa açıp 3-5 te olsa geçinmeye karar verdim,kendimce içerik buldum ilginç bilgiler paylaştım GT yaptım,en son takip blokesi yedim ve 1 ayın sonunda sıkıldım yeni hesap açtım.Şu aralar yemek videosu ve tarifi alanında bir sayfa açtım 20 gün oldu,günde ortalama 300 saatte 50 GT yapmama rağmen yine bloke yedi.Başım bloke yönünden baya dertte ve yine sıkılmaya başladım.Şimdi yüksek takipçili sayfa yöneticilerine sormak istiyorum bana ne önerirsiniz?Abuk sabuk sayfalar olmuş 500k gördükçe şaşıyorum doğrusu
Ek olarak: yeni fikir ve önerilere de açığım
ersa111
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam Yan sayfa açıp reklamını yapmayı deneyin illa bloke yersiniz. Gt yaptığınız için. Fallowers Asinstans diye uygulama var o kendisi yapıyor bu tarz işler bota kurup onu deneyin uğraşmayın hiç :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben manuel olarak saatde 200 kişiden fazlasını takip etmiyorum. Şuana kadar bi' sorun yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Daha önceden engel yediyseniz 1 gün kadar kimseyi takip etmeyin düzelecektir diye düşünüyorum ama yinede Instagram' ın sağı solu belli olmaz dikkat etmekte fayda var :d
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
üniversite öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Garez olarak değilde içeriklede alakalı eğer takip ettiğiniz hesaplar sizi şikayet ederse , attığınız resimler veya videolara özgün değilse sayfa kaliteniz düşer. Ve yapabileceğiniz işlemler kısıtlanır. Benim şuana kadar instagramdaki deneyime göre böyle.
luchadorr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sırf şikayet olmasın diye ismin yanına takipler davet amaçlıdır yazıyorum ama dediğiniz gibi muhtemelen şikayet yiyorum.İçeriklere gelince özgün kendi tasarımımla wikipedia benzeri sayfalardan bulduklarımdan hazırlıyordum,takipçi ye oranla fena olmayan beğeni alıyordu ama bloke oldu bıraktım,blokesi yaklaşık 1 ay sonra kalktı..bloke işi süregelmeye başlayınca deneyimli arkadaşlardan fikir alayım dedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bot police adlı aptal bir çok sayfa var neymiş efendim instagram bot hesapları spamlıyorlar fln bu şahıslar yüzünden hesaplarım kapandı. Yan hesap fikr yaş yani
VaveTR