-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kulübünüzün TFF'den herhangi bir tescil belgesi ile tekrar başvuru yapın derim. Canlı destek içinde bir miktar harcamanız gerekiyordu fakat şuan o miktar aklımda değil biraz araştırabilirsiniz.
ThatsGame
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar yine ben🤓,sorunuma cevap alamadığım için tekrar bu konuyu açmaya karar verdim.
9k takipçisi olan profesyonel spor kulübü’nün sosyal medya hesaplarını yönetiyorum ve mavi tik için fatura,yetkili kimliği,transfer dosyası gibi evraklarla instagram uygulama üzerinden başvuru yaptık fakat hepsinde reddedildik.kulübün 4+ farklı wikipedia profili ,400+den fazla haber ulusal olsun yabancı basın olsun,avrupa 2.liği en basitinden daha bu hafta 15den fazla haber yapıldı neden mavi tik alamıyoruz yardımcı olabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Global'de ya da bilinen bir ya da çok fazla taklit hesap gibi sorun yaşayan bir değilse bende vermiyor, bu konuyla ilgili uzman kişilerden destek almanızı tavsiye ederim tabi bu da ücretli olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizi taklit eden 9 hesap var😔 3-4 tanesi aktif kullanıyor üstelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Instagramın içerisindeki doğrulama kısmından şu ana kadar Mavi tik alan yok. Orayı gereksiz istekleri bir nevi engellemek için yaptılar. Eğer etki görmek istiyorsanız mail ile başvuracaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şuanda COVID-19 sebebiyle çok titiz bakıyorlar ya da red veriyorlar. Sizlere tavsiyem virüsten sonra başvuru olmasıdır.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com