Bu akşam başlıyor!

Merhabalar, öncelikle ben sosyal medya paneli olan veya düzenli olarak yapılan fenomenlerin olduğu çekilişlere katılıp, bunu ticari olarak satan birisi değilim.
Türkiye'nin en büyük konsol yani playstation ve xbox içeren platformunun sahibiyim, Instagram sayfamızda da yılbaşına özel, harika bir çekiliş olacak. Daha önce dışarıdan hiç sponsor almadık ve sadece kendi sayfalarımıza takipçi kazandırdık, ancak bu sefer ödüllerimiz çok kıymetli olacağından az sayıda sponsor almak istiyoruz.

Sayfamızın takipçi sayısı yaklaşık 108 bin, ancak bunların hepsi gerçek takipçilerden oluşuyor ve analiz edildiğinde bunların hepsi Türkiye'den. 2015 senesinden beri biriken ve, çok yoğun oyuncu kitlesi tarafından takip edilen bir sayfa. Daha önceki çekilişlerimize ortalama 25-30 bin insan katılıyorken en basit çekilişimize bile 10 bin kişi katılıyor. Yılbaşı çekilişimiz çok büyük kapsamlı olacak ve bu çekilişi hiçbir sayfa paylaşmayacak (reklam vermelerimiz hariç) veya sizin sponsor olmanız halinde, size herhangi bir hesap aracılığıyla takipçiler gönderilmeyecek, tüm takipçilerinizi bizim çekiliş gönderimizden, bizim sizi takip etmemiz sayesinde kazanacaksınız.

Çekilişe fake hesaplar katılabilir, ancak kesinlikle panel takipçisi vs size ulaşmayacaktır. Kaliteli ve eğer kitleniz genç erkek, teknolojiyle ve oyunlarla ilgilenen türden insanlar ise sizin için çok uygun bir çekiliş olacaktır. Çekilişimizin size en az 20 bin takipçi getirmesini tahmin ediyoruz.

Çekilişe sadece sınırlı sayıda (en fazla 5, minumum 3 adet) sponsor alınacaktır.

Fiyat: 500 TL