-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
TTnet adsl ekibinde çalışmış biri olarak bu tür regedit düzenlemeleri bilgisayar için problem yaratır.
2. si eğer internet hızınzı yavaşsa zaten bulunduğunuz yerin santrali ile alakalıdır. Bina ankastresinden kaynaklıdır. Hız düşmesine müdahaleyi bilgisayardan yaparsanız ilerde sorunlar yaratacaktır buna hazırlıklı olmalısınız. (ve bu tür ayarların garantisi yok)
Arkadaşın paylaştığı bilgi için teşekkür ederim fakat eğer internet hız problemi yaşıyor iseniz bilgisayardan ayar yapmakla uğraşmayın ;
1. Tarayıcınızın eklentilerinden kaynaklı olabilir.
2. Dns ayarlarınzıdan kaynaklı olabilir.
3. Telefon kablonuzda ek olabilir.
4. Bina telefon dağılımında olabilir.
5. Modem ile bilgisayar aranızdaki kablodan olabilir (Kablosuz ise modeminiz kablosuz gücü ve bilgisayarınız wirelessından olabilir.)
Bu maddelere bakın bilgisayarın regedit ayarlarıyla uğraşmayın derim. arkadaşlar ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yahu işletim sisteminin kendine ayırdığı alanı genişletmek neden bilgisayara zarar versin. Yazılanı anlamıyormusunuz bilmiyorum her mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz ki be kardeşim.
Ne alakası var TTnet ADSL ekibinde çalışmakla. Çalışınca prof mu olunuyor. Kırmakta istemiyorum kimseyi ama artık bir şey yazasıda gelmiyor insanın.