-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örnek: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Çingene, Roman, Göçmen vs...)
arkadaşlar lütfen kurallara uyalım gavur filan diyenler var mesajlarında lütfen kuralları gözden geçirin... ve seviyeli bir şekilde tartışın
Kerpeten
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel ıssız işsiz
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben Anonymous destekçisiyim. Irkçılıkla siz nereye kadar gideceksiniz? Benim Türk'lüğüm banadır kimseye değil! Buna laf söylemeye kimsenin hakkı yok. Kötü bir şey olsa Türk hackerlar el atardı deniliyor. Türk hackerlar her şeyi bilmek zorunda mı? Türkler dünyanın muhteşem, en süper insanları mı? Sitemde de yazdım burada da yazıyorum. Türkler Rusya'da sırf Rus diye oranın şarapçı, dilenci kadınlarıyla yatan insanlar. Tabii ki bir kaç densiz yüzünden tüm ırka aynı muamele yapılamaz. Ama hiç kimse muhteşem değil.
Ayrıca bu zamana kadar sansür yoktu da herkes sapık, tecavüzcü mü oldu?
Önce düşünmeyi öğrenin. Bizden saklanmak istenen şeyler söylenen mi yoksa başka şeyler mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bikere filtre ve yasakların çoğu iptal edildi.
Afedersinizde her ne olursa olsun (ki hükümetteki partiyi her nekadar sevmesemde) kimse benim devletimi ve devletimi yöneten hükümetimi tehdit edemez.
"Türk hükümeti bizi bekleyin" diyo siz hala adamlar haklı diyosunuz.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
M.I.S
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım bu lafa sadece gülünür.Dilenci kadınla yatan yatmaz seni bağlamaz o senin Türk'üğünde beni bağlamaz banane istersen başka bir ırkdan ol hiç sorun değil ama bizim devletin sitesine saldıran adamdan iş olmaz.