lostyazilim
tr.link

Anonymous'tan Türk Halkına

40 Mesajlar 6.888 Okunma
lstbozum
tr.link

huseyintemizyurek huseyintemizyurek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 /
  • Meslek Yazılım geliştirici
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 29 / 25
  • Ticaret 1, (%100)

forumzeblebi adlı üyeden alıntı

burda hak veriyorum kuzenim var 11 yaşında geçengün ie de geçmişine baktım benim izlemediğim kadar p. film var müptela olmuş çocuk :D girdiği siteleri engelledim ama başka sitelere giriyordur .. Ailesinede birşey demedim

11 Yaşında ki çocuk mu ? Yazık. Çıkıp dışarıya oyun oynaması gerekirken, nelerle uğraşıyor. @alicin12 işte bunlar için gerekli kısıtlama.

wmaraci
reklam

FriedeKind FriedeKind Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1431
  • Beğeniler 101 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
4- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örnek: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Çingene, Roman, Göçmen vs...)

arkadaşlar lütfen kurallara uyalım gavur filan diyenler var mesajlarında lütfen kuralları gözden geçirin... ve seviyeli bir şekilde tartışın

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)

CyberLORD adlı üyeden alıntı

Ayyıldızmı Anonymous'u Karşısına alacak? 3-4 tane çocuk toplanıp Türk Hacker Grubuyuz diyor. Türkler için ne yapılıyor?
Anonymous sadece bir forumda toplanan gençler değildir. Tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir topluluktur ve her ülkeden üyesi vardır ;)

Filtre diye birşey var

kardeş sen galiba ayyildizi tanımıyorsun galiba ayyildiz.org girde bak 3-4 tane çocukmu sayfalarından bi duruyu :

Anonymous Sahtekarlarına Üç Günde Üçüncü Darbemiz.

Son 3 gündür Türkiye’yi siber savaşla tehdit eden Anonymous adlı hacker grubu Türkiye’ye saldırı kararı aldığı gün tarafımızdan büyük bir siber saldırıya uğradı , serverları çöktü. Ne yapacaklarını şaşıran grup free yani ücretsiz sayfadan yayın yapmaya başladılar. Sebep hacklenme korkuları idi. Bu grup daha sonra basını kandırmak için kendilerinin sayfalarına yoğun girişten dolayı sayfalarının kapandığı yalanını ortaya attı. Buna sadece bu işleri bilmeyenler inandı, bizlerse güldük. Ve saldırılarımıza devam ederek Google den bu grubun girişini yasaklattık, dünkü yaptığımız saldırılar sonucu ve endüstriyel casuslukla mirc gruplarını kapatıp Türkiye’ye saldırı yapacak kişilerin iplerine ve bilgilerine ulaştık. devamı için siteye gir

anonymous'un da bişe yapacağını hiç sanmıyorum..

forumzeblebi forumzeblebi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 1, (%0)

hseyin temizyurek adlı üyeden alıntı

11 Yaşında ki çocuk mu ? Yazık. Çıkıp dışarıya oyun oynaması gerekirken, nelerle uğraşıyor. @alicin12 işte bunlar için gerekli kısıtlama.

artık herkes izliyor hocam sınırlama kalmadı ...
malesef bu hale kadar düştük..

wmaraci
wmaraci

Kerpeten Kerpeten Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Profesyonel ıssız işsiz
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Ben Anonymous destekçisiyim. Irkçılıkla siz nereye kadar gideceksiniz? Benim Türk'lüğüm banadır kimseye değil! Buna laf söylemeye kimsenin hakkı yok. Kötü bir şey olsa Türk hackerlar el atardı deniliyor. Türk hackerlar her şeyi bilmek zorunda mı? Türkler dünyanın muhteşem, en süper insanları mı? Sitemde de yazdım burada da yazıyorum. Türkler Rusya'da sırf Rus diye oranın şarapçı, dilenci kadınlarıyla yatan insanlar. Tabii ki bir kaç densiz yüzünden tüm ırka aynı muamele yapılamaz. Ama hiç kimse muhteşem değil.
Ayrıca bu zamana kadar sansür yoktu da herkes sapık, tecavüzcü mü oldu?
Önce düşünmeyi öğrenin. Bizden saklanmak istenen şeyler söylenen mi yoksa başka şeyler mi?

faruk faruk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Starters' Agency
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)
Bikere filtre ve yasakların çoğu iptal edildi.
Afedersinizde her ne olursa olsun (ki hükümetteki partiyi her nekadar sevmesemde) kimse benim devletimi ve devletimi yöneten hükümetimi tehdit edemez.

"Türk hükümeti bizi bekleyin" diyo siz hala adamlar haklı diyosunuz.

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co

Bugras Bugras WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşım bu lafa sadece gülünür.Dilenci kadınla yatan yatmaz seni bağlamaz o senin Türk'üğünde beni bağlamaz banane istersen başka bir ırkdan ol hiç sorun değil ama bizim devletin sitesine saldıran adamdan iş olmaz.

halukunal halukunal iftarsayaci.halukunal.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Fen Liseli
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Anonymous taraftarları bu konuyu kuyun hala anonymousun tarafında olabilecek misiniz?
http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/

Kerpeten Kerpeten Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Profesyonel ıssız işsiz
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)

Darq5 adlı üyeden alıntı

Arkadaşım bu lafa sadece gülünür.Dilenci kadınla yatan yatmaz seni bağlamaz o senin Türk'üğünde beni bağlamaz banane istersen başka bir ırkdan ol hiç sorun değil ama bizim devletin sitesine saldıran adamdan iş olmaz.

Komik bir tarafı yok. Önce bir fikre "gülünür" demek yerine daha ciddi cevaplar verin. Saygısızlaşmayın. O beni bağlamıyorsa hiç bir şey bağlamasın? Saman gibi yaşayalım. İsteyen istediğini yapsın? Boş konuşmayın lütfen.

zego zego İnternet Reklamcılığı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek İnternet Reklamcılığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Ü**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 44 / 46
  • Ticaret 29, (%100)

Kerpeten adlı üyeden alıntı

Haklı olana haklı derim ben. Hükümet denilen şey senin de benim de bir çok kişinin de sevmediği partidir. Bu filtreyi getiren bu hükümettir. O zaman sonuna kadar desteklerim.

Senin yaptığın olay sansürü geçiyor ve siyasi olarak sevmediğin partiye karşıt kişilerle oluyorsun, o kadar basit..

Madem internetle bu kadar sorununuz var, hükümetin size sağladığı interneti kullanmayın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 10 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 10 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al