hayır zaten ucuzki internet. en az 25 mb fiber net 45-50 Tl ki makul fiyat diyebiliriz. Fakat 8 mbps adsl net 70 TL nerdeyse işte bu abes kaçıyor. Benim bulunduğum semtte TTnet in ADSL in den başka birşey yok ki diğer firmalarında neti yok bu yüzden *****in 8 mbps adsline mahkumum. Ha Türkcell süperonline olsa 50 mb i alırım bakın kesin alırım.
Bana hızlı olsun AKK olmasın yeterli. böyle diyoruz diyede 100-150 Tl olmasın :) bunu her zaman derim avrupa da amerika da millet evinde 100mps fiber kullanırken firmaları 1-10 gbps net kullanırken bizde çoğu iş yerlerinde dahi hala 8 mps kullanılıyor
Bana hızlı olsun AKK olmasın yeterli. böyle diyoruz diyede 100-150 Tl olmasın :) bunu her zaman derim avrupa da amerika da millet evinde 100mps fiber kullanırken firmaları 1-10 gbps net kullanırken bizde çoğu iş yerlerinde dahi hala 8 mps kullanılıyor
Ucuz mu ? hahahahahaha :D
ORTALAMA FİYATLAR !
ÜLKE : Japonya
HIZ : 1 Mbit
FİYAT : 0,40$
ÜLKE : Türkiye
FİYAT : 5$
ÜLKE : İzlanda
FİYAT : 2$
ÜLKE : Yunanistan
FİYAT : 2$
Fiyatların ortalaması baz alınmıştır...
----
BU KONU İLE İLGİLİ HABERLER
HABER 1
HABER 2
HABER 3
Not : Arkadaşlar bana "Türkiye gelişmekte olan bir ülke bu yüzden normal" laflarıyal gelmeyin.Çok gördük bunları.Ne olursa olsun fiyatlar çok pahalı ve sektörde rekabet yok !