Aman Allah’ım?! Neredeyse girdiğimiz her blogta, forumda ve web sitelerinde ya bir veda yazısı ya bir hacklenmeyle karşılaştık. Neler oluyor, kim ne yapmış? Bugün bir web savaşı mı var? Bütün bu kapanmalar, hacklenmeler niçin olabilir derken sanırsak kandırıldığımızı anladık :)

Sabah, çeşitli sosyal ağlardan gelen dedikodu mesajlarına neredeyse yetişemedik. Her dedikodu severden teker teker dedikodular gelmeye başladı ve bütün dedikodular altın değerindeydi. Diyoruz ya, bütün büyük bloglar, forumlar ya kapanıyor ya da hackleniyor. Bu bir dedikoducu için altın değerinde olmasın da ne olsun?



Başta Beyn.org’un yaklaşık altı yıllık blog yazarlığına son verdiğini daha sonra en çok izlenen dizi sitelerinden biri olan Dizimag.com’un hacklenmiş olması ve ardından da webmasterların bu aralar en çok konuştuğu, beğendiği forum olan Wm Aracı’nın iki kez üst üste ilginç ve şaşırtıcı haberleriyle dolu dedikodular geldi.
Magozin ve tüm internet kullanıcıları önce şaşırdı daha sonra birazcık kızdı ama yüzlerinde eminiz ki bir tebessüm oluştu :) Beyn.org’un yazmış olduğu veda yazısının etiketlerinde görmüş olduğumuz “1 Nisan” yazısıyla, Dizimag.com’daki hacked yazısından birkaç dakika sonra çıkan 1 Nisan videosu ve Wm Aracı’nın kapandığının nedenini öğrenmek için bastığımız linkten bunların birer 1 Nisan şakası olduğunu öğrendik. Ama fena kandırıldık :D

dedikoducunun yerini hepiniz biliyorsunuz zaten, magozin.com