SekmekciSoft adlı üyeden alıntı
Benim orada düzenli olarak takip ettiğim bazı bloglar var bazı forumlar var ve en önemlisi de Silkroad var.Şuana kadar başıma ,şükür ki, hiçbir şey gelmedi geleceğini de pek zannetmiyorum, bu kadar korkmak yersiz bence.Tamer Şahin'in dediğine göre normal internetin 4 katı büyüklüğünde.Bilinen bir ana yönetim yeri yok, .onion siteler ile çalışıyor, çeşitli sitelerden, kaçak pasaporttan tutun daha önce çalınmış kredi kartlarına kadar pek çok şeyi temin edebilirsiniz.Yukarıda bazı arkadaşlarda bahsetmiş yararlı bilgilerin olduğundan, doğrudur yararlı pek çok bilgi var ve de devlet sırrı denilebilecek belge ve bilgiler de var bunların orada hala olmasının en büyük nedeni ise herhangi birinin DeepWeb'e müdahale edememesi.Doğru ve tedbirli bir kullanımda kimsenin başına bir şey gelmez, yararlı bilgi ve belgelere bile ulaşabilirsiniz :)
Her ne kadar yararlı belge desekte sonuçta yasadışı değil mi hocam :D Ama bunları öğrenmek müthiş olurdu :D
emre7 adlı üyeden alıntı
Ne kadar çok yararsız şeyler olsa da artık insanları aydınlatmak için gerekli olan şeylerde bu yerde. Ama herkes yeniliklere açık değil, gözlerimiz kapalı gidiyoruz. Araştırma Her Zaman İyidir, zorlamazsan, kaşınmazsan, kimseye bir şey olmaz. Olursa da yüz yılda bir. Ama bu şeyler ülkemizde yasaklandıysa illaki bir şey vardır
"Zorlamazsan, kaşınmazsan, kimseye bir şey olmaz." tuttum bi kelimeyi :D
Acımasız bir yorum gibi geldi bana :confused:
Troublet adlı üyeden alıntı
merakı olan hakkına girmek istemem kimsenin ama . meraklıysanız bence girin. ben merak ettim ve girdim ne oldu. tor browseri indirdim. vpn ve dns ile normal internet adresimi de değiştirdim deep webe giriş yaptım..hiç bişey bulamadım ?
2 3 sene öncesine ait resim ve şarkılar buldum. bunun haricinde çocuk ..... yayınlayan bir site ile karşılaştım ve hemen kapatmıştım. normal webde de bulabileceğiniz şeyler ile karşılaştım. çok meraklı ve hevesliydim açıkçası hiç merak ve hevesim kalmadı.
"Psikolojinizi bozacak şeylerle karşılaşacak kadar da derinlere inemezsiniz" ayrıca o sistemde.o şeyler en derinlerde diye biliyorum.. çok çok bilgim var diyorsanız belki yapabilirsiniz ama ben zorladım fazla derinlere inemedim. hevesimi aldım birdaha da bulaşmam. adamı günaha sokar orası
Günah yada din psikolojisiyle asla internete girmemeniz gerekir saten :rolleyes:
Arkadaşlar elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum.Konuya dahil olmaya ve yardımcı olmaya çalışıyorum.Son kez belirtiyorum DeepWeb yüzünden başınıza bişey gelirse sorumluluk almam :D