lostyazilim

DeepWeb’de Ne Ola ?

78 Mesajlar 11.932 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

SekmekciSoft adlı üyeden alıntı

Benim orada düzenli olarak takip ettiğim bazı bloglar var bazı forumlar var ve en önemlisi de Silkroad var.Şuana kadar başıma ,şükür ki, hiçbir şey gelmedi geleceğini de pek zannetmiyorum, bu kadar korkmak yersiz bence.Tamer Şahin'in dediğine göre normal internetin 4 katı büyüklüğünde.Bilinen bir ana yönetim yeri yok, .onion siteler ile çalışıyor, çeşitli sitelerden, kaçak pasaporttan tutun daha önce çalınmış kredi kartlarına kadar pek çok şeyi temin edebilirsiniz.Yukarıda bazı arkadaşlarda bahsetmiş yararlı bilgilerin olduğundan, doğrudur yararlı pek çok bilgi var ve de devlet sırrı denilebilecek belge ve bilgiler de var bunların orada hala olmasının en büyük nedeni ise herhangi birinin DeepWeb'e müdahale edememesi.Doğru ve tedbirli bir kullanımda kimsenin başına bir şey gelmez, yararlı bilgi ve belgelere bile ulaşabilirsiniz :)

Ne kadar çok yararsız şeyler olsa da artık insanları aydınlatmak için gerekli olan şeylerde bu yerde. Ama herkes yeniliklere açık değil, gözlerimiz kapalı gidiyoruz. Araştırma Her Zaman İyidir, zorlamazsan, kaşınmazsan, kimseye bir şey olmaz. Olursa da yüz yılda bir. Ama bu şeyler ülkemizde yasaklandıysa illaki bir şey vardır

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
reklam

Troublet Troublet AllahümmeSalliÂlâMuhammed Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
merakı olan hakkına girmek istemem kimsenin ama . meraklıysanız bence girin. ben merak ettim ve girdim ne oldu. tor browseri indirdim. vpn ve dns ile normal internet adresimi de değiştirdim deep webe giriş yaptım..hiç bişey bulamadım ?
2 3 sene öncesine ait resim ve şarkılar buldum. bunun haricinde çocuk ..... yayınlayan bir site ile karşılaştım ve hemen kapatmıştım. normal webde de bulabileceğiniz şeyler ile karşılaştım. çok meraklı ve hevesliydim açıkçası hiç merak ve hevesim kalmadı.

"Psikolojinizi bozacak şeylerle karşılaşacak kadar da derinlere inemezsiniz" ayrıca o sistemde.o şeyler en derinlerde diye biliyorum.. çok çok bilgim var diyorsanız belki yapabilirsiniz ama ben zorladım fazla derinlere inemedim. hevesimi aldım birdaha da bulaşmam. adamı günaha sokar orası

Awoor Awoor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hosting Yetkilisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 51 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Kısacası internetin korkunç tarafı.

IBRA IBRA Nothing Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)

Benim orada düzenli olarak takip ettiğim bazı bloglar var bazı forumlar var ve en önemlisi de Silkroad var.Şuana kadar başıma ,şükür ki, hiçbir şey gelmedi geleceğini de pek zannetmiyorum, bu kadar korkmak yersiz bence.Tamer Şahin'in dediğine göre normal internetin 4 katı büyüklüğünde.Bilinen bir ana yönetim yeri yok, .onion siteler ile çalışıyor, çeşitli sitelerden, kaçak pasaporttan tutun daha önce çalınmış kredi kartlarına kadar pek çok şeyi temin edebilirsiniz.Yukarıda bazı arkadaşlarda bahsetmiş yararlı bilgilerin olduğundan, doğrudur yararlı pek çok bilgi var ve de devlet sırrı denilebilecek belge ve bilgiler de var bunların orada hala olmasının en büyük nedeni ise herhangi birinin DeepWeb'e müdahale edememesi.Doğru ve tedbirli bir kullanımda kimsenin başına bir şey gelmez, yararlı bilgi ve belgelere bile ulaşabilirsiniz :)

Her ne kadar yararlı belge desekte sonuçta yasadışı değil mi hocam :D Ama bunları öğrenmek müthiş olurdu :D

emre7 adlı üyeden alıntı

Ne kadar çok yararsız şeyler olsa da artık insanları aydınlatmak için gerekli olan şeylerde bu yerde. Ama herkes yeniliklere açık değil, gözlerimiz kapalı gidiyoruz. Araştırma Her Zaman İyidir, zorlamazsan, kaşınmazsan, kimseye bir şey olmaz. Olursa da yüz yılda bir. Ama bu şeyler ülkemizde yasaklandıysa illaki bir şey vardır

"Zorlamazsan, kaşınmazsan, kimseye bir şey olmaz." tuttum bi kelimeyi :D

Awoor adlı üyeden alıntı

Kısacası internetin korkunç tarafı.

Acımasız bir yorum gibi geldi bana :confused:

Troublet adlı üyeden alıntı

merakı olan hakkına girmek istemem kimsenin ama . meraklıysanız bence girin. ben merak ettim ve girdim ne oldu. tor browseri indirdim. vpn ve dns ile normal internet adresimi de değiştirdim deep webe giriş yaptım..hiç bişey bulamadım ?
2 3 sene öncesine ait resim ve şarkılar buldum. bunun haricinde çocuk ..... yayınlayan bir site ile karşılaştım ve hemen kapatmıştım. normal webde de bulabileceğiniz şeyler ile karşılaştım. çok meraklı ve hevesliydim açıkçası hiç merak ve hevesim kalmadı.

"Psikolojinizi bozacak şeylerle karşılaşacak kadar da derinlere inemezsiniz" ayrıca o sistemde.o şeyler en derinlerde diye biliyorum.. çok çok bilgim var diyorsanız belki yapabilirsiniz ama ben zorladım fazla derinlere inemedim. hevesimi aldım birdaha da bulaşmam. adamı günaha sokar orası

Günah yada din psikolojisiyle asla internete girmemeniz gerekir saten :rolleyes:

Arkadaşlar elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum.Konuya dahil olmaya ve yardımcı olmaya çalışıyorum.Son kez belirtiyorum DeepWeb yüzünden başınıza bişey gelirse sorumluluk almam :D
emre7 Awoor

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

SekmekciSoft SekmekciSoft ---- Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dsadada
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 10 / 37
  • Ticaret 5, (%100)

IBRA adlı üyeden alıntı

Her ne kadar yararlı belge desekte sonuçta yasadışı değil mi hocam :D Ama bunları öğrenmek müthiş olurdu :D

Hocam benin bahsettiğim şey yasa dışı olan belgeler değil.Bazı bilimsel belgeler, bazı güçler bu belgeleri niyese piyasadan kaldırmaya çalışıyor, bence bunun sebebi maddi bir şey, ve bu tür belgeleri çok uğraşırsanız bulabiliyorsunuz,ve bu belgeler size bilim olarak yeni bir kapı açabiliyor, yani sonuçta bilimsel belgeler bahsettiğim şey. :)
IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)

Hocam benin bahsettiğim şey yasa dışı olan belgeler değil.Bazı bilimsel belgeler, bazı güçler bu belgeleri niyese piyasadan kaldırmaya çalışıyor, bence bunun sebebi maddi bir şey, ve bu tür belgeleri çok uğraşırsanız bulabiliyorsunuz,ve bu belgeler size bilim olarak yeni bir kapı açabiliyor, yani sonuçta bilimsel belgeler bahsettiğim şey. :)

Ben en çok Tesla'nın araştırmalarını merak ediyorum aslında.Bulabilirsem müthiş olur ama ingilzcem o kadar üst seviye değil :D

SekmekciSoft SekmekciSoft ---- Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dsadada
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 10 / 37
  • Ticaret 5, (%100)

IBRA adlı üyeden alıntı

Ben en çok Tesla'nın araştırmalarını merak ediyorum aslında.Bulabilirsem müthiş olur ama ingilzcem o kadar üst seviye değil :D

Asıl mesele bulmakta, bulursanız illa ki birilerine çevirte bilirsiniz... :)
IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)

Asıl mesele bulmakta, bulursanız illa ki birilerine çevirte bilirsiniz... :)

Orda haklısınız hocam. Bu arada konu uçmuş 552 görüntüleme 56 yorum. Bu benim sitemin 1 aylık hiti ve 1 aylık yorum sayısının yarısı :D :D İlgi gösteren her arkadaşa teşekkürler :rolleyes:

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

IBRA adlı üyeden alıntı

Orda haklısınız hocam. Bu arada konu uçmuş 552 görüntüleme 56 yorum. Bu benim sitemin 1 aylık hiti ve 1 aylık yorum sayısının yarısı :D :D İlgi gösteren her arkadaşa teşekkürler :rolleyes:

İyiydi bu :D
IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)

Gizli reklam yapmaya çalıştım umarım anlaşılmaz(!) :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al