-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mrb arkadaşlar.
son 1 seneye yakındır download hızı düştü. premium olduğum turbobitten 800 hatta 900 kb larda indirme yapıyordum ve son 1 yıla yakındır 400 lerde indiriyorum. 8 mbit adsl kullanıyorum. neden düştü. yerlere kablo döşüyorlardı ve ondan sonra düşmeye başladı. sorun *****le alakalı olmalıdır aslında. ve bir şey duydum. bu internet indirmelerini şirketleremi ne satmış *****. şirketlerde indirme hızını kısıtlıyormuş. aslı var mı bilmiyorum.
oxyzer
bes9dizayn.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web, Grafik, E-Ticaret, Seo, Kurumsal Kimlik,Flyer, Broşür, Bilişim Hukuku
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turbobitle alakalı olduğunu düşünmüyorum, tamamen ***** in uyanıklığı ;) 8 mbiti desteklemeyen yerlerde 8 mbit internet satıyorlar, onuda kılıfına uydurmuş satarken 8mbit' e kadar diye bir ibare yer alıyor, o ibareyle ben 8 mbit demedimki diyor 8 mbit ' e kadar diyor yani 1 olur 2 olur 4 olur 8 olu kafasına göre ;)
devamlı itiraz ediceksin ;) müşteri hizmetlerini arıcaksın ;)
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeş aynı sıkıntı bendede var. 8 mgb hızında internet kullanıyorum ama 3 mgb zor görüyorum. Bİrde diyelim mesala sana hız değerinde kota koyuyor. 20 gb bir şey izler indirirsen o ay içinde hızın 1-3 mgb arası düşüyor. 444 0375 ara bağlantın üzerinde güncelleme yapmalarını söyler. Birde alttan ver coşkuyu deki süperonline geçicem o an hızlandığını görürsün. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aradım 600 kb lara çıktı ama hemen yine 400 lere düştü. dediğin gibi yapcam inş. sağol.
oxyzer
bes9dizayn.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web, Grafik, E-Ticaret, Seo, Kurumsal Kimlik,Flyer, Broşür, Bilişim Hukuku
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
santralinizde güncelleme isteğin 6-7 mb a çıkacaktır...
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Arkadasımda da aynı sey oluyordu. Sınır oldugunu soylemişti ama tam olarak anlamadım bende.