-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mrb arkadaşlar.
son 1 seneye yakındır download hızı düştü. premium olduğum turbobitten 800 hatta 900 kb larda indirme yapıyordum ve son 1 yıla yakındır 400 lerde indiriyorum. 8 mbit adsl kullanıyorum. neden düştü. yerlere kablo döşüyorlardı ve ondan sonra düşmeye başladı. sorun ttnetle alakalı olmalıdır aslında. ve bir şey duydum. bu internet indirmelerini şirketleremi ne satmış ttnet. şirketlerde indirme hızını kısıtlıyormuş. aslı var mı bilmiyorum.
oxyzer
bes9dizayn.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web, Grafik, E-Ticaret, Seo, Kurumsal Kimlik,Flyer, Broşür, Bilişim Hukuku
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turbobitle alakalı olduğunu düşünmüyorum, tamamen ttnet in uyanıklığı ;) 8 mbiti desteklemeyen yerlerde 8 mbit internet satıyorlar, onuda kılıfına uydurmuş satarken 8mbit' e kadar diye bir ibare yer alıyor, o ibareyle ben 8 mbit demedimki diyor 8 mbit ' e kadar diyor yani 1 olur 2 olur 4 olur 8 olu kafasına göre ;)
devamlı itiraz ediceksin ;) müşteri hizmetlerini arıcaksın ;)
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeş aynı sıkıntı bendede var. 8 mgb hızında internet kullanıyorum ama 3 mgb zor görüyorum. Bİrde diyelim mesala sana hız değerinde kota koyuyor. 20 gb bir şey izler indirirsen o ay içinde hızın 1-3 mgb arası düşüyor. 444 0375 ara bağlantın üzerinde güncelleme yapmalarını söyler. Birde alttan ver coşkuyu deki süperonline geçicem o an hızlandığını görürsün. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aradım 600 kb lara çıktı ama hemen yine 400 lere düştü. dediğin gibi yapcam inş. sağol.
oxyzer
bes9dizayn.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web, Grafik, E-Ticaret, Seo, Kurumsal Kimlik,Flyer, Broşür, Bilişim Hukuku
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
santralinizde güncelleme isteğin 6-7 mb a çıkacaktır...
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Arkadasımda da aynı sey oluyordu. Sınır oldugunu soylemişti ama tam olarak anlamadım bende.