lostyazilim
tr.link

Ekşisözlük 2014 Verilerini açıkladı

25 Mesajlar 4.097 Okunma
acebozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Hocam yazdığınız yorumun hepsini okudum Dİn hakında düşüncelerinizede saygım var herkes dilediğini yapar dilediğini düşünür dilediği gibi yaşar ve sürekli menfaat çıkar birilerinin servet kazandığından bahsetmişsiniz ve eğitim seviyesinden.Hayat sizin hayatınız düşünmekte özgürsünüz ancak sizinde hatalarınız var
Müslamanlar Geriden geliyor diyorsunuz Peki Osmanlı'da Selçuklu'da o kadar alim ve derviş demi geriden geldi İlk mikrobu bulan Pasteur mu yoksa akşemsettin mi? Yada Piri reis naptı ? Avrupa'da Sedef hastalığı olanlar ve delilere hor bakılırken İslamiyette Su tedavisini kullanıldığını biliyor musunuz Yada Bilimsel anlamda yazılan ilk Tıp kitabı kimin İbni Sina (http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0bn-i_Sina) Avicenna El-Kanun fi't-Tıp kitabı Avrupada Yakın zamana kadar ders kitabıydı ve SAğlık meslek liseleri etik ders kitabı alıntıları vardır. Devam edelim Mimari açıdan bugün bile sırrı çözülemeyen Mimar Sinan'ın ustalık eserim dediği Selimiye'ye bakalım yada diğer eserlerine (http://tr.wikipedia.org/wiki/Mimar_Sinan)
Müslümanlar Gerilemiyor Sadece Şuan batı hayranlığı var Örnek olarak Altay tankı Porsuk ,Kirpi,Atak,İha Türk yapımı,ve Avrupa ülkelerinden gelen uçak tank ve gemilerin savaş anında kulanılamaz hale getiren bir yazılım bulunduğunu ve bunun türk mühendisleri tarafından kırıldığını biliyorum
Son olarak Hep Cemaat zengin kesim ve iktidardan bahsetmişsiniz.Hocam ben Sağlık personeliyim zengininide göryorum fakirinide birinizde çıkıp iyi olan birşeyden bahsetmezsiniz.Haberiniz varmı Devlet okuyan ve okul masraflarını karşılayamayan ailelere Yurt parasını karşılıyor. ve Az olabilir ama her çocuk için 40tl ödüyor bu sizin domain alma paranıza bile yetmeyebilir ancak bazı ailelerde 1aylık gıda parasıdır .Kömür yardımı ve gıda yardımı hala benim köyümde yapılıyor Recep Amcanın yırtık ayakkabısına karşılık lastik ayakkabı diye başlıklar gördüm ve buna yapılan saçma sapan yorumlar işte devlet 15tllik ayakkabıyı layık gördü hiç köye gittiler mi ?yada köyde yaşlı amcanın birinin ayağında spor ayakkabı gördünüz mü? bu bi örnekti.Şimdi sanmayın ben Akp liyim veya Cemaati destekliyorum Yiğidi öldür hakkını yeme kötü olan herşeyini açıklar tartışırım
TÜrkiye zenginleri ve söz etmeme:Bu olay sadece Türkiyede yok keske hiç olmasa keske önceden olduğu gibi fitre taşları konsa ve oraya konan parayı gerçek ihtiyacı olan alsa(Selçuklularda,OSmanlılarda)
Ayda 50 binliradan fazla kazandırdığın sözde hacı patronunuz bu dünya için çalışıyor.
Ve Son olarak KOnuyu uzattığım için Wm aracı üyelerinden Özür dilerim

konuşalım diyen olursa özelden devam edebiliriz aşırı siyasete evrildi sohbet , bu konuda ki son mesajım olsun

cevap olarak özelden gönderiyorum arkadaşa ...

wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

konuşalım diyen olursa özelden devam edebiliriz aşırı siyasete evrildi sohbet , bu konuda ki son mesajım olsun

cevap olarak özelden gönderiyorum arkadaşa ...

tamam hocam

yeraltindan yeraltindan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Grafier
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
ne kadar seviyoruz etiketlemeyi... ekşi sözlük'ün avukatı falan değilim ama herkes orada düşüncelerini dile getirebiliyor. "huuopp bu nasıl entry İslam'ı övmüşün hemen sileceksin!!!!111" falan yapmıyor kimse. ateistler de İslamcıların arttığından şikayetçi zaten, tam bir memleketimden insan manzaraları :o cahillik diz boyu yorumuna katılıyorum ama aralarda güzel şeyler de çıkabiliyor. ha bu istatistik gerekli mi? hayır. ekşi'nin reklam fiyatları belli, açar bakar millet. bunları yayınlamak "bak biz ne kadar büyüğüz;))))" diye böbürlenmekten başka bir şey değil.

bende yaz üzgünlüğü vaar y-yaz üzgünlüğü var..

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
1.598.947 sayfadan bahsediyoruz hala din din diye konuyu baltalıyorsunuz. Adamlar tek tek bununlamı uğraşsın, herkes yazdığından sorumludur. Facebook,twitter,instagramda İslam,M.Kemal Atatürk,Milli değerler karşıtı milyonlarca sayfa var hiç onlara sesinizi çıkaramıyorsunuz, Türk site sahibi olunca tepesine çökmek kolay tabi.
Hadi diğer sosyal ağlarına da tepkinizi gösterinde görelim. Boş laflar hep boş.

Biz site anlık 100k olunca asena gibi kıvırıyoruz :D
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Questom Questom Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ü** D**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 0 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Incı sozluk acıklasa terazinin ayarı bozulur gibi sanki :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al