Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Daha önce Facebook’ta stajyerlik yapan Elizabeth Gregory’nin anlattıklarından sonra Facebook’taki iş ortamına olan ilgimiz daha da artmaya başladı.
Gregory, Facebook’ta üretim planlama departmanında çalışıp Mark Zuckerberg’le aynı toplantıya girme imkanı da bulmuş.
Business Insider ile bir röportaj yapan Gregory, “İlk başka sadece gözlemledim ama Zuckerberg’i yakından görebilmek çok havalıydı. Toplantıya çok katkım olmasa da orada bulunarak bile çok şey öğrendim. Çok yoğun geçen bir görüşmeydi; çünkü Zuckerberg size sürekli bilgelik aktarıyor” şeklinde konuştu.
Zuckerberg’in kendisini tanımamasına rağmen her karşılaştıklarında mutlaka selam verdiğini söyleyen Gregory, ayrıca şirketin Menlo Park’taki merkez ofisinde asla alt üst ayrımcılığının yapılmadığını söyledi. Zuckerberg dahil tüm üst düzey çalışanların stajyerlerle aynı masada ve hep birlikte çalıştığını söyleyen Gregory, “Zuckerberg benimle aynı özelliklere sahip bilgisayarı kullanıyordu, bu gerçekten çok hoş” dedi.
Ayrıca Gregory, Zuckerberg’in her Cuma günü çalışanlarını toplayıp bir toplantı yaptığını ve Zuckerberg dahil tüm üst düzey yöneticilere her şeyi sorabildiklerini belirtti.
Kaynak: http://www.webtekno.com/internet/facebook-un-eski-stajyeri-mark-zuckerberg-i-anlatti-benimle-ayni-bilgisayari-kullaniyordu-h7598.html
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Dreap
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
An önce okumuştum bende :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
başarının sırrı samimiyet :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
turizm
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
Bu hikayelere inanmayın beyler.Facebook,twitter,apple bunlar tek kişiye mal olmuş örgütsel,toplumsal kurumlar tarafından yapılan desteklenen şeylerdir.Başarıyla falan alakası yok.Piyondur sadece
3 kişi bu mesajı beğendi.
jamyo
Google Adwords Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Google Adwords Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
google de cuma günleri toplanıyor bende irlandadan gelen bir ülke temsilcisi ile cuma günü görüşmüştüm cuma günü yapılmasının bir anlamı varmı acaba yani hafta sonuna girmeden önce haftayı degerlendirmek gibi bişey sanırım ama özellikle ögle vakti olması bana hep ilginç geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Başarılı bir yönetici nasıl olur sorusunun cevabı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
kimya mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sismailoglu adlı üyeden alıntı
Bu hikayelere inanmayın beyler.Facebook,twitter,apple bunlar tek kişiye mal olmuş örgütsel,toplumsal kurumlar tarafından yapılan desteklenen şeylerdir.Başarıyla falan alakası yok.Piyondur sadece
illaki arkasında birileri var onlar büyütüyor markı.adam idol oldu resmen.Fakat ben bir sitenin bir günde binlerce tık ve üye alacağına nedense inanamıyorum.O firmalar kurum veya kuruluşlar herneyse banada destek olsa keşke :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.neredenalmalı.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad