Dünya üzerinde en çok kullanılan haber okuma programlarından olan Flipboard, uzun süre sonra web sürümü ile karşımıza çıktı. Android, iOS ve Windows Phone veryionları aylık 50 Milyon kullanıcıya ulaşan Flipboard, artık PC kullanıcılarına da erişmek istiyor. Peki Flipboar nedir?

Flipboard Nedir?
Flipboard dünya genelinde en çok kullanılan haber okuma uygulamasıdır. Açtığınız hesapla takip etmek istediğiniz konularla ilgili yayınları seçip okuyabiliyorsunuz. Dünya genelinden tutun, ülkemizdeki sitelere kadar haber kaynaklarını takip ederek, tek bir platformdan konuları takip edebiliyorsunuz. Bir nevi kendi gazetenizi oluşturmuş oluyorsunuz.


Şu zamana kadar sadece uygulamalar tarafından işlemleri yürüten Flipboard, artık Web sürümünü de ortaya koyuyor. Bakalım insanların alışkanlıklarını değiştirip gündemi Flipboard Web üzerinden takip etmelerini sağlayabilecekler mi? Flipboard Web ile ilgili merak ettiğiniz konuları aşağıdaki videoyu izleyerek gidermeye çalışabilirsiniz. Ve tabii ki kullanıma sunulduğu için buradan kayıt olabilirsiniz.



Kaynak : Flipboard Web