Hem Size Hem Arkadaşınıza 50 TL!

"Arkadaşlarınızı İnternet/Cep Şubesi'ne davet edin, giriş yapan her arkadaşınız için maksimum kazanacağınız tutar 200 TL olmak üzere 50 TL kazanın ve davet ettiğiniz arkadaşınıza da 50 TL kazandırın!


Promosyon kodumu nasıl kullanabilirim?
Sizi davet eden arkadaşınızdan gelen promosyon kodunu İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yaptığınız tarih itibarıyla 15 gün içerisinde ancak, en geç aktif kampanyanın bitiş tarihine kadar olmak üzere, Internet Şubesi veya Cep Şubesi'nde yer alan Promosyon Kodu Giriş alanına girmelisiniz. Promosyon kodunu başarılı girdiğiniz takdirde aktif kampanya bulunuyorsa kampanya katılım bilginiz SMS ile iletilecektir.
*Ödüle hak kazanmak için son 6 ay içerisinde İnternet veya Cep Şubesi’ne ilk kez giriş yapıyor olmanız, arkadaşınızın size gönderdiği promosyon kodunu İnternet/Cep Şubesi’ne giriş yaptığınız tarih itibarıyla 15 gün içerisinde ancak, en geç kampanya bitiş tarihine kadar olmak üzere başarılı şekilde girmiş olmanız, açık bir Vadesiz TL hesabına sahip olmanız ya da en geç promosyon kodunu girdiğiniz günün akşamına kadar Vadesiz TL hesabı açtırmanız gerekmektedir. Davet alan bir müşteri sadece tek bir promosyon kodu üzerinden giriş yapabilir ve tek sefere mahsus ve sadece 50 TL kazanabilir. Kazanılan ödüller 5 iş günü içinde hesabınıza yüklenecektir. Kampanya kapsamında dağıtılacak ödül adedi maksimum 3.000 adettir. 3.000 adete ulaşılması durumunda kampanya sona erecek olup daha önce davet almış olmalarına rağmen bundan sonra yapılacak promosyon kodu girişleri için davet eden ve edilen tarafında herhangi bir kazanım olmayacaktır. “Arkadaşını Davet Et” ve “Promosyon Kodu Giriş” adımı Cep Şubesi’nin güncel versiyonlarında yer almakta olup müşterilerin telefonlarındaki Cep Şubesi uygulaması güncel olmalıdır, bu adımlar Windows işletim sistemli telefonlarla uyumlu Cep Şubesi uygulamasında yer almamaktadır. Kampanya koşulları ve detaylı açıklama için: garanti.com.tr"

Arkadaşlar olayın püf noktası davet edeceğiniz kişinin kesinlikle 6 aydır internet şubesine girmemiş ve ya hiç internet şubesi açtırmamış olması lazım.

Yeni hesap açtıranları davet etseniz sayılmaz. En az 6 aydan eski hesaplar olmalı.

Davet Kodu: DEA22216

5 Gün içinde para direk hesabınıza yatıyor. Lütfen kodu 6 aydır internet şubesine girmeyen arkadaşlar kullansın ve 50 TL kazansın.