-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, Şubat ayında ***** sözleşmem bitiyor. Fakat *****'in hızından dolayı çok büyük problem yaşıyorum ve 77 TL ödüyorum. Bana önerebileceğiniz internet var mı acaba? Bir çok arkadaşım SüperOnline diyor? Değerli yorumlarınız benim için önemlidir,
Saygı ve Sevgilerimle.
kişisel bloğ • tevfik.org
S4L1M
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SeninFilminHD´de Admin
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bişey sorucam bu superonline´da kampanya falan var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanlışım var ise kusura bakmayın.
Benim bildiğim piyasada bulunan (Fiber hariç) internet şirketlerinin hepsi Türk *******un alt yapısını kullanıyorlar diye biliyorum. Bunun için alacağınız farklı şirkete ait olan internet aslında yine ******* alt yapısını kullanacağını düşünüyorum. Araştırmak lazım bu konuyu yinede tabi bildiğim benim bu şekilde.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
Bildiğim kadarıyla bir ara turkcell fiber kablo döşüyordu. Halen daha ************* altyapısını kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Ama şunu biliyorum ki süperonline ***** 'ten daha iyi. Turkcell kalitesi, süperonline almanızı öneririm. Eğer İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde oturuyorsanız kesinlikle süperonline. Eğer doğu taraflarındaysanız en stabil olan ***** 'tir.
imza yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bilinen bir yanlışı düzeltmek istiyorum diğer şirketler Türk *******'un altyıpısını kullanıyor diye biliniyor ama sanılanın aksine altyapı Türk *******'un değil devletindir. Asıl Türk ******* devletin altyapısını kullanmaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Subatta benim de bitiyordu e mail cep gibi bilgilerimin ***** tarafından reklam amaçlı kullanılması karşılığında özel teklif sunabilecek yerini söylediler bende onayladim ve öğrenci olmayan arkadaşlarımın bile 49 TL özel tekliften yararlandiklarini bende istediğimi söyledim kayit aksi taktirde kapatin dedim ve ciddiydim bu konuda beş alti gün sonra 8 MBT sinirsiz internet 12 ay tahutlu herşey dahil 49 TL yaptilar
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben TTnet'deyken 2-3mbiti zor görüyodum şuan Doping ADSL kullanıyorum 19mbiti bile gördüm 8mbitlik pakettte ama şuan 5-6 takılıyor memnunum ama dediğiniz gibi Türk ******* alt yapısında fakat daha hızlı :)
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 yılı aşkın süredir Superonline kullanıcısıyım ve elektirik kesilmeleri haricinde taş çatlasa 3-4 kere kesilmiştir ki o da bölgede yeni kurulan Superonline altyapısı sistemleri nedeniyle, ben tavsiye ederim.
Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."