1 Mayıs 1948’de okuyucusuyla buluşan Hürriyet, ilk günden bu yana "Tarafsız ve kaynağından doğru haber" ilkesinden ödün vermeksizin yayın yaşamını sürdürmekte, sektörünün öncü ve örnek gazetesi konumunu daha da öteye götürerek küresel bir medya markası olma iddiasıyla geleceğe uzanmayı hedefleyen Hürriyet internet haberciliğinde bu gece yarısı bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. ''Bu Hürriyet çok sosyal'' başlığı ile resmi sitesinde kullanıcıları ile paylaştığı haberde sitesinde yapacağı yenilikle internet haberciliğinde bir ilke imza atmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Peki Hürriyet Ne Gibi Yenilikler Yapacak ?
Hürriyet sitesinin sadece bir haber sitesi olmadığını ve diğer haber sitelerinde farklı olarak kullanıcılarına özel olmayı hedefliyor.
Kullanıcılar
* Haberi, yorumu, eğlenceyi istediğin an istediğin şekilde kendin alabilecek
* Sevdiğin yazarları, ilgilendiğin konuları kendileri seçebilecek
* Daha özgür yorum yazabilecek, laf atabilecek, beğendiğini öne çıkarabilecek, beğenmediğini yok sayacak, istediği zaman paylaşacak.
* Kendilerine özel bir profil açabilecek, Hürriyet Dünyası'na katılabilecek, kendi köşesinde yazabilecek tüm bunları İster köşeli ol ister köşesiz, takip edebilecek kendisi takip edilebilecek.
Kısaca Hürriyet kullanıcılarına kendi dünyasını yaratma imkanı sunacak.


Kaynak