-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kullanma arkadaşım hırsızlığın azı çoğu yoktur ha gidip evinden eşya çalmışsın ha şirket yazılımlarını çalmışsın. Eğer sen TR'de webmaster olarak ücretli programları kullanıp para kazanıyorsan karşılığında ücretini ödemelisin aksi halde alternatiflerini kullan (ücretsiz olanları)...
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilemiyorum 27 yaşındayım bilgisayar ile tanıştığımdan bu yana yani başlangıçta belki oldu ne de olsa uzun bir bilgisayar geçmişim var ve bilgisayar programcısıyım. Elbette zamanında olmuştur sanıyorum.
Iff sıkıldım.
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Türkiye'de hala daha anti-virüs programına para verip kullanmanın salaklık olduğunu düşünen milyonlarca kullanıcı varken o telif hakkını ihlal eden siteler kapanmasın hocam, kimse çıkarıp da bir programa 50 dolar vermez, veremez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
En azından şu var ki artık yeni yasaya göre sitenin tamamı kapanmayacak yani eğer sorun varsa sayfa alakalı olacak bu şu demek anladığım kadarı ile daha iyi anlayan, bilgili birisi varsa o açıklasın. Artık çok sık karşılaştığımız site tümünü engelleme yerine sayfa veya sayfaları engelleme olacak.
Ek Olarak: Yani film siteleri için sanıyorum ki (arkadaşlarla da daha önce konuşmuştuk) telif hakkı isteğinilde bulunulan sayfalar öncelikle engellenecek daha sonra belirli bir sıklıkla karşılaşılırsa sitenin tümünü engellemeye gidilecek.
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Programlarımın listesini neden vereyim burada hem konuşup hem warez kullanacağımı mı iddia ediyorsunuz anlamadım ?
Ek Olarak: Gördünüz sanırım artık yeter :)
Iff sıkıldım.
Lazut3461
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-