political adlı üyeden alıntı

''reel hayatta nasıl ki kafamıza göre takılamıyorsak sanalda da aynı şekilde toplum olarak yaşamanın vermiş olduğu yükümlülüklere uymak zorundayız.''

Toplum olarak yaşamak ? Türkiye ? Toplum ? Hangi Toplum ?

Bu arada profilimde siyaseti sıkça görmenizin nedeni o bölümü okuyor olmamdan kaynaklıdır. Eğer imzam rahatsız ettiyse 'Profilime giriniz/Üye Listesi kısmına tıklayınız/Bu kullanıcıyı engelle butonuna basınız' artık rahatsınız. :confused:

Benim girdiğim site neden bu adamları ilgilendiriyor. Madem yükümlülüklere uymak istiyorsun girme kardeşim sitelere ya girme. Ben girmek istiyorum ya. Neden benim hangi siteye girdiğimi an be an kaydedip daha sonra bana karşı kullanmak için saklıyor ? Bu apaçık ayağını denk al keserim ipini fişlerim seni demek değil midir ?

Devlet denen kurum kişinin haklarını ve hürriyetini korumak için yok mudur ? Bana bunca yasağı getirerek,sınırlayarak kimin hakkını,hürriyetini korumaktadır ?

Şunu yeme bunu içme buraya gitmek yasak bunu okumayın şunu giyin şöyle davranın. Sanarsınkı devlet benim için değilde ben devlet için varım.

siyasi bilimler okuyor olabilirsin ama profilin daha çok facebooktan vatan kurtaran ergenlerin profiline benziyor. Beni yanlış anlama sana karşı bir sinirim yok ama insanların belirli amaçlarla bir araya geldiği yerlerde bunu yapmak hoş değildir.
İlk yazımda yeterince açık belirtmediğim için tekrar yazıyorum. İnternet için böyle bir yasaya ihtiyaç vardı. Ancak bu yasanın ne uygulanış tarzı ne de zamanı bizim bunu anlamamız ve kabullenmemiz için uygun değil.
İnternet çok fazla özgür olabilir bunun gerektiği zaman kontrol altına alınması da gerekir ama yasaklar hiç bir zaman çözüm olmamıştır. Bunu en iyi bu hükümetin bilmesi gerekir.