Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hemen hemen bir çok yorumu okudum. %80 lik kısmı boşa yazmış çizmiş. Maksat yazmak olsun...
Deep web e girenler % 99 u google da şunu aratıyor (.onion uzantılı siteler ) :). Şimdi arkadaşlar deep webi size kısaca anlatim.
Deep web internette yazdığı gibi bilmem kaç tane farklı derinlikten oluşmuyor. Deep web de 3 bölüm vardır;
1- Kullanıcıların .onion uzantı yazarak girebildiği alanlar ( gereksiz çöp belgeler, bazı şifreler, filmler, sahte kafa yapıcı haplar satanlar, sahte silah satıcıları, sahte kiralık katiller, terbiyesiz ve seviyesiz filmler)
2- Kullanıcıların proxy ayarlarını bildiği siteler ( Profesyonel makale ve belgeler, çekimi yeni bitmiş filmler, gerçek satıcılar, gerçek katiller vs..) Bu alana proxy bilgileri olmadan bağlanamazsınız.
3- E-Sign bağlantı ( çok içeriğini bilmiyorum ama bazı bildiklerim ülkelerde bulunan ajanların isimleri, ülkeler hakkında 100 yıllık planlar uygulanan ve uygulanacak olanlar vs. )
Sayfaların birinde bağlantınızın gizlendiğine dair bir resim var o doğrudur. Yani girerseniz cia peşinize düşmez merak etmeyin. Film müzik indirseniz de kimse sizi bulamaz. Çünkü proxy içinde proxy yaparak bir bağlantı şeması var.
İnternette bulduğunuz ve açılmayan .onion uzantılı site varsa kişinin bilgisayarı kapalı demektir genelde. Çünkü orada gördüğünüz sitelerin % 80 i kendi bilgisayarlarını sunucu olarak çalıştırıyor. Bu konu hakkında internette bilgi bulmanız mümkün. Yani 3-4 gün sonra deneyin açılır o site.
Gördüğünüz bilgilere asla inanmayın. Birçoğu para kopartmak için yapılmış belge ve bilgilerdir.
Özellikle yaşınız 25 den küçükse kesinlikle bulaşmayın. Göreceğiniz şeyler ileride sizin için ciddi psikolojik problemler doğurabilir.