Merhaba, bugün sizlere chrome için hazırlanmış bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Web Mağazasında gezinirken buldum ve çok işimize yarayacağını düşünüyorum. Öncelikle biraz uygulamadan bahsedelim. Uygulamada 1 adet search (arama) bölümü bulunmaktadır. Uygulama ingilizcedir, arama bölümünden aradığımız müzikleri bir listeye alıp
Oynat tuşuna bastığımızda listedeki müzikleri otomatik olarak çalacaktır. Bir kaçımız benim bilgisayarımda zaten müzik arşivi var bunları ne yapayım diyecektir çok basit, korsan müzik yerine uygulamamız bize youtube üzerinden dinleyeceğimiz müzik grubunun orjinal profilindeki müzikleri bize oynatır. Son olarak bize yaptığımız listeyi ***** müzikteki gibi kaydetme seçeneği de sunmaktadır, ve bu bir çok kullanıcının eminim ki işine yaracaktır.
Uygulamamızdan ufak bir resim![](http://i.imgur.com/G73WE.png)
Resime ufak bir göz attıktan sonra yukarıda bahsettiklerimi anlamışsınızdır. Söylediğim gibi çok güzel arayüzü ve çok güzel özellikleri bulunmaktadır. Listemin biraz küçük olduğuna bakmayın en fazla 2 gün sonra 700,800 müzik o listede olacaktır. Şuanlık liste paylaşma durumu varmı bilmiyorum fakat iletişime geçip bu fikrimizi belirtmekten de çekinmeyelim. Okuduğunuz için teşekkür ederim uygulamayı tarayıcımıza indirmek için
tıklayınız.Kaynak : Sanalclick